PR CUAET
-
А на якому сайті можете скинути будь ласка ?
-
Спочатку треба подумати по якій саме програмі,їх 160 потім в яку саме провінцію,наступне за якою саме програмою…
-
Якщо це стаді перміт для школи - то особливого значення немає. Хіба що в деяких провінціях вимагають цю позначку CUAET для медичної страхівки. Але якщо в батьків є ворк перміт - то дитині дають і так.
-
Дали до 2032 года
-
Скажіть з власного досвіду, хто чоловіка також не подавав?
-
Не користуюсь VPN, але якщо є така проблема, то вам має підійти будь-який VPN, де є українські сервери. В описі це зазвичай прямо зазначається. Можна тріальну версію, і потім знести/відмінити підписку. Вам навряд чи хто детальніше підкаже, бо така проблема, зазвичай, виникає у підсанкційних країнах, а також країнах Африки та Південної Америки, на скільки я пам'ятаю.
-
Дякую. Заявку нову на стали перміт? Чи окрема заявка на заміну?
-
Подавали дружина+чоловік на продовження вп ще в березні Сьогодні по мені прийшов лист, де питають 4 доп документи > Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority This must be received at this office by: 2024/10/31 > Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background Declaration form (IMM 5669) bearing an original signature This must be received at this office by: 2024/10/31 > Additional Family Info IMM5406: A separate and newly completed Additional Family Information form (IMM5406) bearing original signatures This must be received at this office by: 2024/10/31 > CV/Resume: A document containing a brief description of your education, qualifications and experience since the age of 18. This must be received at this office by: 2024/10/31 (Date format is YYYY/MM/DD про мілітарі я читав що приходять такі листи а інше це теж норм? було у когось?) на все підготувати, перекласти- 10 діб..
-
Ні - не нову. Зараз пошукаю - можливо знайду посилання