PR CUAET
-
Ні - не нову. Зараз пошукаю - можливо знайду посилання
-
Когда у вас был АОР? У нас 6 сентября, 18 сентября - PAL, 27 сентября - medical pass. Сегодня позвонила узнать PVO/SVO Info sharing- complete Criminality- progress Background not start Medical pass Eligibility pass Эту информацию дала оператор. АОР всем приходит из Сиднея (на сколько я знаю) далее офисы меняются
-
А якщо йому не приходив лист/ запит на біометрію? І якщо він фізично не може здати тому, що на війні?
-
Як писали вище, чоловік повинен пройти медогляд та здати біометрію. Нібито є процедура повного виключення чоловіка із заявки, але не факт що погодять. А якщо погодять, то ви вже ніколи не зможете його спонсорувати. В Україні, доречі можна зараз пройти і медогляд і біометрію
-
Дякую
-
Запит має прийти. Можливо треба буде написати пояснювального листа і просити відстрочки до його відпустки. Як на вашому місці замовила консультацію у спеціалістів. Таких випадки зараз непоодинокі
-
Может кто-то мне подскажет как быть.У детей study пермит заканчивается 26 октября 2024 и я подала заявление на продление.В связи с этим естественно заканчивается срок health карты.Могу ли я продлить эти карты на основании письма от ircc о том,что заявка подана?Потому что новый пермит неизвестно еще когда придёт,а может придется обратиться к врачу?Что я могу сделать?
-
Майже весь Construction це teer 2 і 3
-
Якщо знайдете то поділіться будь -ласка. Бо в мене ворк перміт без позначки і сказали подаватися на новий з листом пояснення. Але це вже платно і не факт що дадуть з поміткою, бо лист пояснення був і цього разу коли я подавалася, але вони дали без помітки.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався з таким. Відправляла поштою документи на отримання кліматичних та бенефіт, мені прийшов лист ось такий. Який саме перший документ я їм маю відправити, як він взагалі виглядає? Буду дуже вдячна хто поділиться будь-якою інформацією🙏🏻
-
А є вже орієнтовна дата коли оголосять результати першої виборки що була 16 жовтня?