PR CUAET
-
Знову ж таки ви про економічні програми. В тій же ж TR-to-PR за це як мінімум приходили листи щастя, і требували пояснень чому не виконували цмов програми. Хоть і в кінці кінців в більшості ставилися до цього лояльно
-
Так я обираю yes) але нема там всієї суми. Тільки 515$)
-
Дякую
-
Там питання стоїть, чи ви платите за RPRF за заявку яка вже в процесі і вже була попередньо оплачена. Якщо ви тільки подаєтеся, відповідйте НІ - і вам дасть список з повними сумами
-
Підкажіть будь ласка, двоюрідний брат не підходить під цю програму?
-
І що ви маєте тут вибрати? )))
-
Майте на увазі є програми де це напркилад повністю заборонено. Те про що ви говорите працює в економічній іміграції на 99-100%, але ми зараз про спеціальну полісі. І в спеціальній полісі можуть бути передбачені будь які правила, які собі міністр придумав. І на жаль через неоднозначне формулювання в тексті програми, є сумніви, бо таки в одному з розділів написано що перебувати треба весь процес. Я думаю що короткострокові поїздки не мали б створювати проблем, і тому в загальному з вами згоден, але не потрібно бути таким категоричним, щоб не брати на собі на карму відповідальність за людей які занадто сильно повірять вашим словам, якщо ви таки не праві.
-
З другого списку тільки це🙈
-
А що там обрати? Permanent residence, вірно?
-
Перечитайте його уважно
-
Там потім вискакує другий список і відповідь так/ні
-
Так
-
Я думаю що так. Але також треба буде тимчасове опікунство на сестру (яке вже напевно є, раз дитина сама в Канаді). Там списку документів є також форма якраз для цієї ситуації: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf
-
Ви маєте на увазі тут?
-
Ну це ж Ви написали, що для «серйозних» конфліктів зробили програми видачі PR, а українці ніколи цього не дочекаються? І можна вивчити що таке прецендент щоб правильно його застосовувати. А то виходить, що 2 країни отримали PR, а Україна чомусь створить прецендент ... смішно. Вибачте, але Ваш досвід в ситуації з Україною не релевантний, і не тільки Ваш
-
Верніться назад і з списку виберіть
-
Ви вибрали з самого початку не те.
-
І не кажіть. Я за 9 років не впевнений що бачив більше 3-4 наркоманів, і то тільки в центрі Торонто. В моїх сабурбіях ще не бачив ні одного
-
Ребят подскажите пожалуйста, получила эндорсмент (ака номинация), надо теперь на фед этап подаваться. Нужно ли биометрию сдавать?
-
Ось це все що є
12 Jan 2024, 17:45
Post 29538 of 407363
26 minutes ago