PR CUAET
-
Звичайно, спеціаліст ймовірно буде визнано як master's, якщо освіта інженерна то можна буде зробити EIT без проблем
-
Ахах дякую ☺️ але. Знаю шо бувало і набагато швидше) Я напевно заслужила той подарунок,тому що багато до нього шла і робила🌸👌
-
Відмітьте когось з консультантів, може порадять. Так як час має в цьому випадку значення
-
Ого. І що, вже ніяк?
-
Не хочу навʼязувати неправильну думку, проте мій імміграційний консультант поставив дату when entered common law, як дату, коли цей 1 рік (як наприклад, в Онтаріо) спільного проживання зарахувався, а не коли почали жити разом
-
У мене було так само, як тільки я почала заповнювати, мені це здалося дуже дивним, але я продовжила заповнювати. Заповнювала протягом тижня чи щось таке, плюс же ще інфу треба із форми роботодавця, мені тільки в середу її дали. І так, ті поля через день розблокувались, але скільки б разів я не заповнювала їх, якщо розлогінитись із апдикашки, то коли наново входиш, вони знов порожні. Отже коли ви вже ВСЕ заповните, прикріпите ВСІ документи, і аплікашка буде готова, натискайте кнопку Check errors, і вона вам знову ті 2 поля покаже, ідете заповнюєте їх і знову Check errors, і тоді має бути вже всі зелені галочки всюди, тоді продовжуєте на подачу і оплату, і все пройде.
-
Как я понимаю, по провинциях разная только - продолжительность совместного проживания. А вот дата, когда начался common law - это скорее всего дата, когда это необходимое количество времени совместной жизни уже засчиталось, а не когда только начали жить вместе
-
Дякую, що поділися ♥️
-
У Вас є дата набуття статусу PR?
-
А Ви бачите свою заявку зараз в режимі перегляду? Ці поля там заповненні?
-
Все вийде👍🏻