PR CUAET
-
Все вийде👍🏻
-
Я подала документи в неділю вранці. У вас сьогодні останній 14й день, удачі вам із подачею! Сподіваюсь, все пройде як треба 🤞🏻
-
Ви ж бачите які тепер терміни, Вам просто реально пощастило... і вірю що багато зробили, та порівнювати нема чого....швидко дуже...в мене 6м і нічого....в нас важкий кейс і дуже чекаю....
-
Мілітарі - це після біометрії.. порядок такий АОР, біометрія, ( медогляд який зазвичай зараховують автоматично) бекграунд чек ( тут мілітарі, резюме ітд) і фінальне рішення.. дальше вже портали , екорп та картки. Ну це в загальному там.
-
Я розумію, я одну ніч навіть через листи від попередніх роботодавців в іншій країні не могла спати 🥵
-
Бачили на якому етапі справа?
-
Я писала, тооку нуль))) але побачила у ноутсах що вони зверталися з питанням по справі...
-
Сподіваємося 🤞🏻 Якщо все інше в порядку, я не думаю, що це викличе багато питань.
-
Просто вони там скрізь по 150 разів пишуть, що якщо якісь з обов'язкових полів не заповнені, то повертають гроші, а заявка вважається неповною. В мене вже ця подача стільки нервів з'їла, що вже за все переживаю
-
Чи пробував хтось написати member of parliament щоб дізнатися рух справи? Чи варто було?
-
Країна народження - я заповнила місто Київ, в світі же наче Києва немає більше......
-
Вони же бачать мій український паспорт - це відповідь на питання Country of citizenship
-
Сподіваюся, що у нас все пройде добре 🤞
-
Дякую
-
Хтось писав в цьому чаті, що зверталися, і їм в результаті відповіли чекати 20 місяців, як сказано на сайті
-
19 вересня оплатив 8 жовтня прийшов трекінг номер від DHL
-
Дякую, що поділились. Підкажіть, після оплати dhl через скільки днів вам прийшов трек номер?
-
З травня по вересень🫠
-
Але в цьому випадку із двома полями у мене система не пропускала взагалі подачу і оплату, поки я не заповнила
-
А какое подтверждение у вас есть, если не e-copr?
12 Jan 2024, 17:45
295445/431151
3 minutes ago