PR CUAET
-
Чи пробував хтось написати member of parliament щоб дізнатися рух справи? Чи варто було?
-
Країна народження - я заповнила місто Київ, в світі же наче Києва немає більше......
-
Вони же бачать мій український паспорт - це відповідь на питання Country of citizenship
-
Сподіваюся, що у нас все пройде добре 🤞
-
Дякую
-
Хтось писав в цьому чаті, що зверталися, і їм в результаті відповіли чекати 20 місяців, як сказано на сайті
-
19 вересня оплатив 8 жовтня прийшов трекінг номер від DHL
-
Дякую, що поділились. Підкажіть, після оплати dhl через скільки днів вам прийшов трек номер?
-
З травня по вересень🫠
-
Але в цьому випадку із двома полями у мене система не пропускала взагалі подачу і оплату, поки я не заповнила
-
А какое подтверждение у вас есть, если не e-copr?
-
Вопрос не совсем ясен - что такое "подтверждение PR"? Обычно это как раз eCOPR - официальный документ о получении PR статуса.
-
Це ж не означає що ви отримали статус пр. Це портал отримали. А екорп це вже статус пр офіційний
-
За який час ви отримали AOR?
-
От, знайшла. Наче хтось ще писав теж, що відповідь депутата була: чекайте
-
Просто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всёПросто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всё
-
Просто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всё
-
Зрозуміло.. мабуть на кого натрапиш
-
Коли з'являтся слоти в Оттаві, та чи прийдуть вони с Калгері ?
-
Спасибо. У меня пока 10 месяцев. Написала вчера депутату посмотрим что ответит
12 Jan 2024, 17:45
295454/438222
about a minute ago