PR CUAET
-
За який час ви отримали AOR?
-
От, знайшла. Наче хтось ще писав теж, що відповідь депутата була: чекайте
-
Просто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всёПросто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всё
-
Просто , две недели тому назад прислали эмаил , что подтверждён ПР , пришлите фото, и всё
-
Зрозуміло.. мабуть на кого натрапиш
-
Коли з'являтся слоти в Оттаві, та чи прийдуть вони с Калгері ?
-
Спасибо. У меня пока 10 месяцев. Написала вчера депутату посмотрим что ответит
-
Таке питання, може хтось для себе дізнавався. Для мене на роботі написали рекомендаційний лист: мол будь, ласка просимо IRCC сприяти отриманню піару. І оце я думаю коли мені його (на якому етапі краще завантажити). Зараз eligibility і background check.
-
Всім привіт! Чи потрібно робити копії пустих сторінок паспорту коли подаєш заяву на новий паспорт в консульство?
-
Это портал 2. К сожалению это еще не подтверждение ПР. Следующий имейл будет как раз подтверждение, т.е. e-copr
-
Мы обращались , сказали ждать и обратиться через 14 месяцев если не будет AIPа или отказа к тому времени. 14 месяцев со дня подачи заявки.
-
Я читаю вас и немного....о....что такое 20 мес это ничего по сравнению с 51-м мес.
-
2 місяці й 3 тижні приблизно. Але це Атлантка, там aor приходить десь на місяць раніше, ніж на провінційні
-
Спасибо что обьяснили 👍
-
В мене також Атлантика Було одне повернення
-
Ні, місто разом з датами можна міняти Я наприклад перший раз на Ванкувер поміняла, другий на Калгарі і так декілька разів в Зараз в Торонто Можна саму DS-160 форму один раз змінити
-
Хтось проходив співбесіду в Галіфаксі. Реально зловити слот раніше ніж через 2 роки?
-
Підкажіть, будь ласка, чи треба змінювати якісь документи після продовження work permit?
-
Якщо якісь закінчуються то потрібно. А так можно , health card, sin, bank, driver license
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
295467/431111
about a minute ago