PR CUAET
-
Коли з'являтся слоти в Оттаві, та чи прийдуть вони с Калгері ?
-
Таке питання, може хтось для себе дізнавався. Для мене на роботі написали рекомендаційний лист: мол будь, ласка просимо IRCC сприяти отриманню піару. І оце я думаю коли мені його (на якому етапі краще завантажити). Зараз eligibility і background check.
-
Ні, місто разом з датами можна міняти Я наприклад перший раз на Ванкувер поміняла, другий на Калгарі і так декілька разів в Зараз в Торонто Можна саму DS-160 форму один раз змінити
-
Хтось проходив співбесіду в Галіфаксі. Реально зловити слот раніше ніж через 2 роки?
-
Якщо якісь закінчуються то потрібно. А так можно , health card, sin, bank, driver license
-
В лс кину
-
You got this!
-
Чому дослівний переклад при вивченні мов не завжди працює? 🤔 Різна структура речень 🧩 Інша логіка мислення 🧠 Використання сталих виразів (ідіом, фразових дієслів тощо) 🗣 Саме для цього ми створили спеціальний список англійських слів із різними значеннями! Переходь за посиланням: www.instagram.com/p/DAor6nWt_cj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== і зберігай, щоб не загубити! 📚 Хочеш вивчати англійську? 🌟 У нас триває набір на заняття в міні-групах! Запишись зараз, поки є відкриті місця! 🚀 Напиши мені в Telegram для консультації та запису на пробний урок: t.me/Sasha_Languages 🍁 Не втрать свій шанс покращити англійську разом зі мною! 😊 #англійська