PR CUAET
-
Едмонтон, зустрічай! 8 листопада – Gerdan Theatre! Вони повернулися, щоб вся Канада знову почула, як звучить справжня українська пісня! Готуйтесь до нових незабутніх виступів, що покажуть всю глибину української культури 🇺🇦 📅 8 листопада 📍 First Presbyterian Church, 10025 105 St NW, Edmonton, AB T5J 1C8 Виступи Gerdan Theatre привертають увагу глядачів по всьому світу, пропонуючи новий погляд на українську культуру та її глибину. Зовсім скоро ви зможете це відчути і послухати наживо у своєму місті. Не пропустіть цей унікальний концерт у вашому місті! #gerdan #реклама
-
Ми отримали visitor record в лютому 2023, виїхали відразу ж і заїхали в серпні 2024. В аеропорту ніхто нічого не питав і не анулював і не говорив або, що потрібно отримати новий visitor record - а ми і не знали. За старим visitor record записали дітей в школу і отримали OHIP. Тому я не впевнена, що старий анулюється... плануємо виїжджати через 5 місяців, а ось коли будемо заїжджати знову попросимо новий visitor record в аеропорту або заїдемо і онлайн подамося на новий.
-
Все на розсуд офіцера, навіть з policy він має право на до запит на медицину. В нас так було, і кілька людей в групі також отримали. Ви звичайно можете докласти стару і попросити офіцера зарахувати. Але це час, як скоро він відреагує невідомо і зарахує чи ні. Тому я особисто рекомендую все таки піти і здати його, так буде швидше і легше.
-
Я от думаю. У меня в мае заканчивается стади у сына. .. рассмотрят ли до мая это пр или 3 года будут на рассмотрении .. Бо шось с января пока никуда не движешься. И 6 дней января они весь сентябрь отсылали и октябрь скоро закончится. Если подался по этой программе то можно продлевать стали по этой причине?
-
чи був у когось досвід купівлі житла з партнером у якого Expiry Date > 183 днів на момент зняття кондішну по файненсінгу але <183 днів на момент posession date? питання в тому чи можна використати FHSA рахунок партнера в такому випадку
-
Достатньо закордонного паспорту
-
Всім доброго вечора! Підскажіть, будь-ласка, чи хтось робив апдейт документів через web form. Я маю новий паспорт і хотіла зробити апдейт, але по заповненні форми стикнулася з проблемою, яку програму зі списку вибрати, якщо в переліку немає потрібної? Хто що вибирав? Буду дуже вдячна за відповідь!
-
29 жовтня рівно о 18 годині по часу консульства
-
[email protected] На цей відповідь так ще не отримала
-
Так є. Після 5 років
-
❗️❗️❗️ Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report