PR CUAET
-
Добрий вечір усім! Підкажіть будь ласка, як що хочу робити паспорт із швидкою доставкою- що для цього треба? Мені сказали що в консульстві видадуть анкету та я її на місці заповню і можу сплатити за послугу потім. Це так?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, хто подавав податки з українського доходу, вказував що був дохід з оф.роботи і вказували оплачені податки в Україні, чи приходив вам лист про те, щоб додати їм ще низку документів, як докази сплачених податків в Україні? Подавали декларації ще в податковий період, а таке повідомлення прийшло вчора в аккаунт CRA (нам і ще знайомому). Але не знаю чи це ок. Подавали з бухгалтером Дякую за відповідь
-
Пробуйте через Оттаву ,там більше лояльності
-
Дуже вдячна за відповідь
-
Сложно сказать, нет каких то временных рамок. Лендинг это отдельный процесс и отдельный офис занимается и они всегда бизи. Можно 5 дней а можно и месяц 🤷🏻♀️
-
А якщо на сім'ю
-
Треба закрити бізнес аккаунт так .
-
Якщо ніяких рухів не було, та ж сама схема?
-
Це стандартна практика перевірки foreign income , так додайте по запиту документи перекладені англійською.
-
Тогда еще поищите заодно информацию по пропускам в Шереметьево, их опросники и тд. Возможно пригодится
-
Ми також 11 подались
-
www.instagram.com/p/DA9Bsqjt5R5/?igsh=MTZtdnBtMWZmOXhkdg==
-
Так. Вам треба закрити бізнес номер.
-
Ми також!!
-
Это все к беженству ближе, читайте условия гуманитарной программы
-
Чекаю з вами!
-
Дуже дякую
-
Там пише що за наявності, але насправді їм це потрібно. Хоча б копію паспорту щоб взяти інформацію звідти. У нас просили тільки копії, а ще краще роздруківки з Дії. Отава.
-
Дякую!
-
Если будут новости, пишите. В Квебеке подавались?Тоже ждем вместе с вами. Удачи всем.
12 Jan 2024, 17:45
295572/434755
3 minutes ago