PR CUAET
-
Дуже дякую
-
Там пише що за наявності, але насправді їм це потрібно. Хоча б копію паспорту щоб взяти інформацію звідти. У нас просили тільки копії, а ще краще роздруківки з Дії. Отава.
-
Дякую!
-
Если будут новости, пишите. В Квебеке подавались?Тоже ждем вместе с вами. Удачи всем.
-
Ні. Ніяк . Місячних чарджів не має.
-
Дерьен мон а ми. Если что ,есть образцы этих опросников, могу в личные отправить, но думаю это лишнее.
-
Дякую вам за відповіді, ще запитання🙏🏼 Чи це якось вплине при здачі таксів? І чи є якийсь річний/місячний чардж?
-
И в целом, вот я согласен с комментариями выше про экономические программы и план Б , может и В если есть такая возможность.
-
Та я уже нашел есть сведения людей зафиксированные международными организациями...этого будет достаточно.мерси за заботу
-
Декларацию взять не забудьте, и бизнес лицензию если есть
-
Человек писал про то, как добираться домой в случае если… Причем здесь к чему мой совет ближе? Он сам разберется надо ему то, что я написал или нет. Тк эти опросники и тд гораздо легче найти чем информацию про фильтрацию и тд.
-
Чекаю сьомий тиждень. Це не дуже нормально, але так буває - ми просто попали до нещасливої вибірки. А інші запити приходили - медогляд, дозапити, eligibility?
-
Благодарю.я ж не только по этому вопросу работаю. Анализирую всю ситуацию в Украине ...поэтому хватит .
-
Какой вы молодец .как же я раньше к вашему мнению не прислушался. Впредь так буду поступать .Я сейчас тружусь. На благо Канады нет времени объяснять вам доступные истины
-
Я не іміграційний консультант і навіть не самоідентифікую себе в якості нього, як зараз часто буває )) Просто моє розуміння принципової концептуальної різниці між біженсьвом і гуманітаркою, винесене зі спілкування з консультантами: - Біженство - це як вам буде погано, якщо Канада вас поверне назад у вашу країну. - Гуманітарка - це як Канаді буде добре, якщо вона зробить для вас виключення і запросить до себе, хоч ви і не прохідний за економічними програмами, і як багато Канада втратить, якщо вона поверне вас до дому, де ви не зможете себе зреалізувати. Звичайно, це крайні точки. Між ними є простір для маневру. Але, наприклад, самого слова "дискримінація" я б особисто всіляко уникав. Раптом буде проглядати офіцер по діагоналі, побачить та й відправить у відвал.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Я на лотерее собаку съела. Так что если какие то вопросы- обращайтесь . Расскажу и объясню что и как.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Я выиграла и еще много много моих знакомых. Точнее они знакомыми стали после выигрыша. 😀
-
В чем разница между дискриминация на скажем по национальному признаку по языковому по возрастному по признаку гражданства и т.д. и гонение ( преследование).в чем разница?
12 Jan 2024, 17:45
295588/438223
less than a minute ago