PR CUAET
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи приймають робити паспорт в Оттаві якщо ми з Альберти?
-
Ок,дякую,а то починаю вже трохи панікувати)
-
Звісно є вони же не закінчили. Коли перейдуть до грудня. То умовно можно буде зробити висновок що закінчили Подивіться опитування скільки ще не отримало t.me/prcuaet/1783/335973
-
Не впливає (мається на увазі участь в лотереї)
-
Ви маєте можливість відкрити аплікацію та перевірити і при необхідності замінити на іншу версію
-
Так это нужно добавить 10 баллов там где регулируемая профессия, но не канадское образование.
-
🤣🤣🤣та як почитаю групу і починаю панікувати,прочитала,що хтось не вписав членів сім’ї,хто має громадянство,а тепер сиджу і думаю,а я вписала 🤣🤣🤣треба мабуть йти відпочивати)))Дякую за відповіді)))
-
а можно исправить заявку?я думал у меня минимальный по CLB 5 ,а оказывается 6 .Не знал что риддинг 5 это CLB 6
-
Тут мова про тих хто знявся з військового обліку у зв'язку з виїздом на ПМП. Таких одиниці як я розумію
-
Добрий вечір, з практики де легше зловити слот Торонто чи Оттава, і чи приймуть з Ванкувера, бо Едмонтон, не реально зловити ні як.
-
Це форма 5406?
-
Дякую
-
Добрый вечерок, ребятки ☺️ Подскажите пожалуйста, работодатель вроде готов спонсорить, помочь с оформлением документов и предлагает начать работать удаленно. У нас контракт на жилье в Торонто заканчивается через полгода. Мы слышали, что для номинации нужно показать связь с провинцией: контракт аренды, письма от друзей, церковь, курсы и прочее. Вопрос - при подаче это надо все сразу показывать или есть возможность податься будучи в Торонто, а потом просто досылать в личном кабинете как в CUAET? Переживаем немного 😢
-
А че рэд сил дает тут?Ничего.У меня тоже рэд сил,но по баллам это дает столько же сколько и аппрентис 1 год
-
Привіт , а де складали іспит щоб отримати ред сіл і на кого ? Дякую ви тобто не підтверджували часи бо там в основному вимагають часи а їх назбирати тільки можна за 3-4 роки
-
А на що та позначка впливає? Та й программа вже закрита
-
Подверждать нужно опыт.Заполняешь все данные в заявке и они сами связываются с работодателями все проверяют
-
Как мне в AIT сказали я был первым в Альберте из Украинцев кто подал заявку и сдал)К сожалению никаких привилегий перед аппрентисами в этой EOI нет,все те же 10 баллов у всех регулированных профессий как я понял.Тиккет первогодника в любой регулированной профессии есть у всех .
-
І в мене таж проблема, я дитині у червні подала, і теж саме пише що, виготовлений але не прибув до установи, як ж так довго деякі з вересня подались і вже забрали, і це без доставки з України почтою що , доплачувати.
-
Підкажіть чи ви додзвонились в Оттаві і чи приймуть з Ванкувера, бо Едмонтон це не реально зловити слот?
12 Jan 2024, 17:45
295626/465909
12 minutes ago