PR CUAET
-
Подверждать нужно опыт.Заполняешь все данные в заявке и они сами связываются с работодателями все проверяют
-
Как мне в AIT сказали я был первым в Альберте из Украинцев кто подал заявку и сдал)К сожалению никаких привилегий перед аппрентисами в этой EOI нет,все те же 10 баллов у всех регулированных профессий как я понял.Тиккет первогодника в любой регулированной профессии есть у всех .
-
І в мене таж проблема, я дитині у червні подала, і теж саме пише що, виготовлений але не прибув до установи, як ж так довго деякі з вересня подались і вже забрали, і це без доставки з України почтою що , доплачувати.
-
Підкажіть чи ви додзвонились в Оттаві і чи приймуть з Ванкувера, бо Едмонтон це не реально зловити слот?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Доброго вечора, цікавить можливо у когось була схожа ситуація, якщо діти прилітають по звичайній візитор візі а у батьків є ВП. Чи зможуть вони навчатись у школі, що для цього потрібно? Буду вдячний за інформацію.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар, де ми детально розглянемо можливості імміграції: Nova Scotia, New Brunswick та Prince Edward Island 🇨🇦 Вебінар буде присвячений: ▪️Atlantic Immigration Program (AIP) ▪️Провінційні програми Nova Scotia, New Brunswick та PEI (PNP) ▪️Програми для критично важливих працівників (Critical Skilled Workers) 📅 27 жовтня 🔘Nova Scotia: 7 PM 🔘Toronto: 6 PM 🔘Edmonton: 4 PM 🔘Halifax: 7 PM ❗️Для тих, хто вже проживає в Атлантичній Канаді, або планує переїзд для спрощеного отримання ПР (постійного резидентства). Атлантичні провінції враховують досвід роботи не лише в Канаді, але й у інших країнах та провінціях, що може значно полегшити процес імміграції❗️ us06web.zoom.us/webinar/register/WN_s2ayr37ZS12E6QLEjETuxg#/registration
-
Дякую 🙏🏻 то може це шанс
-
17 жовтня знайома була в Оттаві. Манітоба. Прийняли
-
www.panelphysician.ca/order/p/complete-medical-report
-
А если профессия не регулируемая то тогда не дают баллы?
-
Не додзвонилася
-
Де на перміті є позначка куает ? Шукаю шукаю і не бачу
-
Скажіть будь ласка після отримання нового паспорту ви подались на новий WP А як візу в новий паспорт отримали? І на який період її вам видали?
-
17 жовтня знайома була в Оттаві. Манітоба. Прийняли. Слот легше зловити в Оттаву
-
Кто -нибудь удалял заявку и новую создавал уже?Только что одуплил что у меня CLB выше чем я указал в заявке.Я так понял исправить только через удаление старой и создания новой?
-
Підкажіть будь ласка Написала у кризову що чекаємо на перміти ще з березня і отримала таку відповідь на пошту . Це стандартна загальна відповідь? Хтось так отримував ? Чи щось інше пишуть
-
В мене на першому також така була але я гадаю що нові вони вже випустили на загальних умовах, хоча ми зазначали наче при подачі інформацію про CUAET
-
Нам таку опцію навіть не пропонували в консульстві
-
Отже, виходячи з цієї інформації, особи, що проживали на території Канади на момент подачі не повинні проходити медичну комісію, чому ж тоді вони ставлять обмеження для категорії, осіб які не додали цих медичних екзаменів під час подачі аплікації (продовження,новий воркперміт) якщо вони бачать, що люди проживали на території Канади тривалий час.
12 Jan 2024, 17:45
295642/448140
3 minutes ago