PR CUAET
-
@OstapBosak скажить будь ласка які сроки будуть між подачею та отриманням карти PR, це я так розумію федеральний єтап десь місяца три? І ще питання, подає дружина, головний заявник, чоловік не виїздний з України, як він здасть біометричні дані та мед комісію? Для заявників з туристичною візою можна буде працювати після подачи на PR, буде якийсь бридж пермит? 🤔 Дякую за відповіді! 🍰🍭
-
Imm01091
-
А кто знает, Declaration attesting relationship- её нужно подписывать у нотариуса? И как это сделать если написано заполнять онлайн?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо ми сім'я з двух дорослих та дитина 16 років подаємо заявку( головний заявник чоловік), і подаємося через нашого сина (громадянина), чи потрібно нам переводити свідоцтво про одруження?
-
Подскажите, пожалуйста, минимальная общая сумма на одного заявителя получается 570 + 515 и + 75 за биометрию? Всего 1160$ или 1085$ это уже с биометрией?
-
Наразі немає навіть планів на такі програми. І якщо з тих 200 тис що зараз приїхало більшість знайде спосіб як отримати ПР, то напевно таких програм і не буде (проте це чисто ІМХО)
-
Так мільйон заявок вже майже отримали візу. Хто нею скористався, а хто ні, це ж не Канад вирішує - а люди. І по факту це в 30-100 раз більше ніж будь які інші конфлікти
-
Ну це більше питання до вашого процесу планування. Цю програму, а точніше роботу над нею оголосили разом з КУАЕТ в березні 2022, і там чітко було зрозуміло що це для родичів. Також всі ПР програми були відомі заздалегіть. І інформації ми максимально багато писали в фейсбук і тут безплатно. Але нас матюкали що ми не хочемо щоб люди сбди заїхалися, бо ми зажравшася діаспора, а ми просто попереджали що мамі з дітьми без англійської і без чоловіка тут буде нереально тяжко і безперспективно. Вся інформація була - і хто хотів слухав, а хто не хотів "надіявся" на міфічні програми. Я вам як людина дуже співчуваю, але на жаль більше ніж зараз ніхто з нас зарадити не може.
-
Так там і не було преченденту. Вони схожу програму запускають для більшості серйозних конфліктів. Але ті програми в 100 раз менші за нашу. І нам таки повезло що для нас не зробили Афганський варіант, бо без перебільшення 99% процентів цього чату б не попали в квоту, а той 1% що попав, зараз би ще сидів в Україні і чекав на процесинг.
-
Тут на свій розсуд, різниця не велика. Якщо є можливість, я рекомендую платити, бо це може зекономити трошки часу на запитах. Але не критично
-
Дякую за відповідь!
-
Той самий підхід що і до всіх подач. Читайте закрепи гілки по довідці. На разі в більшості проходить по дії, але я всім клієнтам своїм подаю з консульства бо це правильніша процедура
-
Так. Соглашусь. Но могут быть варианты. С @OstapBosak когда то пришли к выводу, что без запроса спешить платить не стоит. То было обсуждкние по другой программе. Могу ошибаться
-
Доброго вечора. На Вашу думку, можна подавати на цю візу без довідки про несудимість з консульства а з витягом з Дія з офіціальним перекладом?
-
Такс - день дуже загружений. Лише дойшов до цього чату. Що зможу перечитаю відповім. Якщо є якісь цікаві/критичні/спірні питання, тегайте мене і пишіть по новому
-
А ви перевірте ))) якщо на ПР то пропонують платити
-
Дивно🤔бо там є посилання де можна перевірити чи ваша біометрія ще дійсна. Тобто якщо дійсна- теж платити і ше раз здавати?
-
Це залежить від статусу в Ізраїлі. Загалом, справку можна замовити онлайн при умові що є номер теудат зеут. Я зазвичай раджу її замовляти на посольство Канади в Тель Авіві. Можна також на консульство Ізраїлю в Торонто.
-
Підкажіть, є ті хто емігрував з Ізраіля? Що там по справках про несудимість? Можна дистанційно чи треба заздалегідь шукати? За скільки до виїзду із Ізраілю?
-
Я б пробував в Альберті чи Манітобі, через роботу чоловіка і джоб офер.
12 Jan 2024, 17:45
29573/450099
2 minutes ago