PR CUAET
-
Did anyone receive their PR already through this program? If so what’s the timeline?
-
Привіт Olena! Щоб налаштувати мене, використовуйте команду /settings або натисніть відповідну кнопку
-
Ласкаво просимо! Оберіть, будь ласка, потрібну опцію: Підписатись на приватні сповіщення - /subscribe Відписатись від сповіщень - /unsubscribe Допомога - /help
-
/start
-
Доброго ранку! Підкажіть , будь ласка, батьки посилають гроші на рахунок в банку , як допомогу в Канаду сину, 20 років, студент українського університету, працює в Канаді. Чи він повинен показати ці кошти в декларації, чи треба буде платити податки, чи є обмеження по сумі грошей ?
-
Можливо, комусь буде цікаво. В нас ситуація така. Приїздив брат в кінці 2023 на місяць. Отримав work permit. (Cuaet ). Здав мед іспит. Поїхав до Німеччини закінчити всі там ньюнси з роботою і орендованим житлом. І місяць тому(жовтень 2024), коли ми збирали документи на програму pr family reunification 24, виявилося, що не complete його медичний іспит. Тому, що лабораторія, пропустила зробити HIV test і сифілісу з крові, яку він таки здавав. Повернувся він до Канади. На кордоні нічого не запитували. Після того, як прибув до Канади, писали і дзвони ircc чи вони відмінять його ворк перміт, бо він порушив строк здачі 90 днів. Ті відповіли йдіть здавайте мед екзем все одно, якщо і строк вийшов. В клініці, в якій він почав іспит ще того року, лікар мала би зробити новий, але вже upfront medical exam. Але вона написала ircc, що цей пацієнт вже тут був і т. д., і що з ним робити. Ircc офіцер дуже швидко відповів лікарю, і дозволив до завершити попередній мед екзамен без повної перездачі.
-
Message from user Diana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я дуже сумніваюсь що ми тут дожидемо до PR, ми вже хочемо в Україну, але не знаємо як все складеться і скільки та війна буде тривати, так що поки є можливість, підключились до програми )
-
Message from user Diana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго ранку. Подавалася в травні на зняття обмежень з перміту, лише в жовтні прийшло рішення, коли змінилася адреса. Новий перміт можливо відправлений вже був за старою адресою. Лендлорд обіцяла передати листи, але не зробила це. Як бути в цьому випадку, куди можна написати, щоб надіслали за новою адресою знову?
-
Всім привіт 🙋♂️ Поділюся трохи своєю історією. Паспорт закінчується в серпні 2026. Звісно думаю зробити новий паспорт, завантажив резерв+ і що там, а там «Інформація в оберіг не повна, зверніться в ТЦК» Мене в 2016 році зняли з обіку по стану здоров’я, хворів в дитинстві багато(не виключений) Писав в свій тцк мейл, нє ответа, ні прівета. Був в Іспанії з родичами зустрічався і рішив заглянути до ДП документ, там теж сказали, що без QR нічого робити не можуть. Ще думаю написати пару мейлів, що кидали в групу, але думаю без шансів. Я не скаржусь і не питаю поради, бо розумію що всі у схожій ситуації. Єдине що можно зробити, то це податись на PR і чекати дива.
-
Доброго ранку. В Оттаві на подання паспорту на яку адресу їхати ? 331 Metcalfe Street, Ottawa Чи 310 Somerset St. West, Ottawa
-
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Alina has been removed because this user is in spam list (???)
-
Татьяна [6896873608] заблоковано.