PR CUAET
-
Я дуже сумніваюсь що ми тут дожидемо до PR, ми вже хочемо в Україну, але не знаємо як все складеться і скільки та війна буде тривати, так що поки є можливість, підключились до програми )
-
Message from user Diana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго ранку. Подавалася в травні на зняття обмежень з перміту, лише в жовтні прийшло рішення, коли змінилася адреса. Новий перміт можливо відправлений вже був за старою адресою. Лендлорд обіцяла передати листи, але не зробила це. Як бути в цьому випадку, куди можна написати, щоб надіслали за новою адресою знову?
-
Всім привіт 🙋♂️ Поділюся трохи своєю історією. Паспорт закінчується в серпні 2026. Звісно думаю зробити новий паспорт, завантажив резерв+ і що там, а там «Інформація в оберіг не повна, зверніться в ТЦК» Мене в 2016 році зняли з обіку по стану здоров’я, хворів в дитинстві багато(не виключений) Писав в свій тцк мейл, нє ответа, ні прівета. Був в Іспанії з родичами зустрічався і рішив заглянути до ДП документ, там теж сказали, що без QR нічого робити не можуть. Ще думаю написати пару мейлів, що кидали в групу, але думаю без шансів. Я не скаржусь і не питаю поради, бо розумію що всі у схожій ситуації. Єдине що можно зробити, то це податись на PR і чекати дива.
-
Доброго ранку. В Оттаві на подання паспорту на яку адресу їхати ? 331 Metcalfe Street, Ottawa Чи 310 Somerset St. West, Ottawa
-
Message from user Diana has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Alina has been removed because this user is in spam list (???)
-
Татьяна [6896873608] заблоковано.
-
Yes, there are a few people/families who did, but their processing time is not representative for the rest. Those who applied in January 2024 face 2+ years of processing time. For those applying now, it is unclear and will depend on how many people have applied and how many officers will be processing the cases. My cautious estimate is 2-3 years. It may go longer if too many people applied last moment.
-
Підкажить будь-ласка яким чином на отримання PR Канади впливає наявність green card, якщо місто постійного проживання в Канаді
-
-
Message from user Viktoria Samsonova has been removed because this user is in spam list (???)