PR CUAET
-
Ворк перміт батьків дає право дітям навчатися в школі. Але у дітей теж має бути статус. У моїх був візітор рекордс. І при прийнятті в школу вимагали також статус дітей.
-
Що саме я прочитала не уважно? Відповідь Остапа була що не впливає участь у лотереї, тоб то вигаш і вже наявна green card може впливати. Мене цікавить чи це так.
-
Як не мене краще намагатися будь яким чином бути за кордоном без паспорту,ніж з паспортом в Україні.Якщо вже в Канаді,то до краще перебігти кордон із США та там працювати нелегально,але залишатися живим,чим в Україні це буде велике питання.Це особисто моя субʼєктивна думка,цей варіант сам розглядаю у крайньому випадку
-
Message from user Yulia has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я теж перед тим як подати батьків на PR, знаходила інформацію що їх Грінки не вплинуть, але відповідь Остапа мене насторожила.
-
Подали на продовження WP ще у березні, повна тиша. Вже після цього сдавали biometrics для PR. І тут вчора лист по аплікаціям на продовження WP, "Ваша біометрія зарахована" (здавали ще на початку серпня). Ци це може означати що вони нарешті почали дивитись наші аплікації?
-
This is just awful. I thought the processing time is just 6 months. 2-3 years like what?? 😱😱😱