PR CUAET
-
Я вообще не помню пункта по проживанию и доказательству Да, указываешь свой адрес везде где только можно (физический и мейлинг адрес)
-
Особливо - ніяк. Воно видно за адресою, номерами телефонів, Т4, можливо
-
Не знаю,обновлення в кабінеті зʼявилися в січні,а біометрію сдали 28 грудня
-
Ну, при подаче на CUAET в качестве доказательств очень даже хотели банк стейтменты с общим адресом, аренду договор, оплату за коммуналку. По-моему вопрос вполне обоснованный)))
-
Дякую за зворотній зв’язок)
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Vanya Skvortcov has been removed because this user is in spam list (???)
-
15 листопада, 2 дорослих+1 дитина, Онтаріо. Аналогичнр, чекаємо
-
Писала у відділ тех підтримки, то відповіли що просто немає вільних дат для співбесіди, треба трішки почекати 😉🙈
-
Може тому що я в іншій сфері працюю,тому і не зустрічав роботи за кеш?
-
Нет, здесь этого нет Но адрес, думаю, точно должен быть здешний, банк стейтменты тоже прикрепляются, но не для подтверждения адреса
-
Якщо їм потрібно буде, вони запросять новий медогляд. Ми з чоловіком прикладали копії попереднього медогляду. Нам обом продовжили WP, але мені його видали з умовою, що пройду знову медогляд протягом 30 днів і прислали доя нього форму. А чоловіку просто дали WP, без всяких вимог. Гадки не маю, чому так.
-
Подскажите пожалуйста,если в резерв не подтягиваются документы но есть бумажный военный билет и влк ,с такими документами можно на новый паспорт податься?
-
Message from user Марина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Подскажите, пожалуйста, что за рассылка? В чем фокус?
-
В тому то і справа, що коли я писала на Едмонтон я уточнила в листі що на їх сайті написні умови для військовозобов'язаних по віку чоловіква, а не виключених і не військовозобов'язаних. Написала що документи на руках і що тцк відповіли що реєструватись ніде не треба. Відповідь Едмонтона ви бачите на скріні. Можливо хтось і захоче судитись, але на це треба ресурси і час.
-
Дякую за обнадійлову новину.
-
Ну тобто окремого розділу типу 'докажіть зв'язок із провінцією' в анкеті нема. Але десь на етапі eligibility порівнюють різні дані з різних частин аплікації, щоб упевнитись, що люди дійсно тут
-
Message from user Соня has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
295835/431637
40 minutes ago