PR CUAET
-
Коли ми приїжджали в 2023 по візі CUAET, нам видали все в аеропорту. Як зараз - не знаю. Можна спитати в аеропорту. Якщо не дадуть, тоді подастеся онлайн.
-
У мене теж є воєнний квиток, але в том то і суть, що вони хочуть тільки QR код з резерву.
-
Дякую
-
Доброго ранку друзі, ось прокинулася, дивлюся тут багато повідомлень, ух думаю - напевно нове щось з АОС трапилось...і 10 хвилин читаю про Ред Сіл...майте совість, сперечайтеся в особистих чи у флуді, дякую
-
Форма дійсна 6 місяців. Я брала заздалегідь, бо порахувала бали і розуміла, що набираю прохідний.
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дуже дякую!
-
Message from user Анастасия Ефремова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Скан подойдет, ну или в пдф электронная версия) вписывать никуда не надо, надо сам файл приложить
-
Наче 6 січня була остання інформація 😏
-
Вітаю , подарки не є об'єктом оподаткування. Рахується що батьки вже заплатили податок з грошей які вони дарують дитині.
-
Вітаю,які дати січня отримують АOR?дякую
-
Message from user Мария has been removed because this user is in spam list (???)
-
хтось self-employed платить податки наперед, не порахувавши скільки іх буде ? просто наперед щоб грошей на рахунку позбутися
-
7 січня було декілька людей
-
уже раз 9 участвовал, ни разу не віигравал
-
Єєєєє
-
8 січня 2024 подача 22 жовтня запит на біометрику
-
1 січня - нічого, чи є ще хтось таки же?
-
Я з Калгарі писала їм на емейл і мені відповіли що приймуть. Едмонтон нереально 😢
12 Jan 2024, 17:45
295869/428783
4 minutes ago