PR CUAET
-
можна податись до 31 березня 2025
-
Можна зробити карту монобанк на канадський номер
-
все це можна зробити з-за кордону.
-
А так можна? Але в березні вже не можна поновити ворк перміт?
-
📊 Хочете зменшити податкове навантаження на інвестиції? Я підготував пост з практичними порадами, як оптимізувати ваші податкові витрати в Канаді. Досліджуйте, як використовувати пенсійні рахунки та інші стратегії для максимізації прибутку! Приєднуйтесь до телеграм каналу CanadaCapitalHub для отримання корисної інформації. t.me/CanadaCapitalHub
-
Замовляйте dhl доставку як тільки статус зміниться на Виготовлено. І встигнете отримати до березня.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
нікому не заборонено подаватися) тому і ажіотаж бо не кожен готовий з теплого теоретичного Лондона їхати в теоретичний Нанавут задля пр лише)
-
Його можуть і не запитувати взагалі
-
тільки якщо погодили візу куает 4 лютого 2024 або пізніше.
-
Хто заїхав після 31 березня, не може взагалі продовжити воркперміт?
-
Дякую за відповідь ❤️
-
travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2026-Instructions-Translations/DV_2026_Instructions_UKR.pdf
-
що ж😐
-
Це не перша лінія. Нажаль не працює
-
то подавайтесь по возєднанню і все) кожен робить свій вибір) мені он в Квебеці взагалі класно)
-
через 8 міс чекайте наступний емейл-типу що дослати.
-
Я б поїхала і в Нанавут якби моя родина була там. Мала б менше головного болю. Але нажаль вона тут. А от чого люди в яких нікого тут нема обрали Торонто мені не дуже ясно. Спробуй емігруй якщо ти в GTA
-
до нг это бесплатное продление или самая первая подача на вп для очень узкой группы людей.
-
И Днепрогэс тоже
12 Jan 2024, 17:45
295981/429197
about a minute ago