PR CUAET
-
Чи може хтось з родичів, наприклад, бабуся чи дідусь, зареєструватися з своїх даних, а вписати дані мої як мами?
-
Благодарю.вас.с этим я закончил сегодня на укр.нет. Данные ООН написали что население Украины уменьшилось на 25% щас в этом направлении капаю.удачного дня.
-
Також цікаво про гроші, чи є якийсь мінімум котрий має бути на рахунку для non-EE програм?
-
Вже 10 місяців😁
-
Щановне панство , хтось знає що робити у випадку якщо ти подав на федеральний етап (маєш підтримку Province Nominee)і на протязі місяць,два ти міняєш роботу або просто звільняєшся/звільняють?
-
З цього списку треба копії?
-
Это стандартный ответ. мой друг точно такой ответ получил 😀 Похоже кризисные формы ircc тоже перестала читать 😀
-
Щіро дякую!🙏🏻
-
Є ціла гілка присвячена цоьому t.me/prcuaet/11659
-
Беженство и TRP еще как варианты
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка, хто знає. По яких вівторках відкриваються слови в Оттаві? По всіх, чи по якихось окремо визначених. Дякую.
-
Вони стандартні взагалі, проте якщо є робота то вони не дивляться на залишки на банківських рахунках
-
Добрий день) Підкажіть, можливо хтось знає, коли подаєшся на продовження WP, то можна виїжджати на короткий час з Канади чи треба знаходитись тут поки не отримаю новий WP?
-
Всім привіт, таке сам питання але по Едмонтону, чи мають бути сьогодні слоти ?
-
Привіт В Торонто сьогодні мають бути слоти?
-
Принаймні по моїй программі (OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream) нема вимог по грошах
-
Я скромно считаю от aor с био😁
-
Подавались на продовження у лютому, отримали у серпні.
-
Вже йде 12-й 😂 щоправда, від подачі.
-
А коли ви оформлювали WP?
12 Jan 2024, 17:45
296005/434285
3 minutes ago