PR CUAET
-
В сша климат лучше, зп выше, продукты дешевле ….
-
Тут вже писали що чомусь усі відмовні дорослі слоти система переводить у дитячі. Начебто це захист від перепродажу слотів.
-
Цікавить, у кого був кейс, що виїхав з сином 16років і взагалі на обліку не був і ніяких документів немає. Зараз 18, чи є сенс реєструватися в Резерв? Питання повʼязане з подовженням паспорту
-
Добрий день Подавали у березні заявку на продовження ворк перміту разом з чоловіком Йому сьогодні прийшов coresponden letter Це добре правда ж ? Але я ще нічого не отримала
-
Не знаю, чому скасувала дорослий слот, але висвічує потім дитячий
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-28
-
Всім привіт, а хто вже пройшов етап подачі на дитячий паспорт, оплата 54CAD, це просто потрібно прийти в Банк чи Canada Pos офіс сказати що мені потрібно зробити документ "money order", вказати що отримувач "Embassy of Ukraine in Canada" заплатити гроші і все? більше ніяких даних не потрібно передавати?
-
так
-
Після того як подав аплікацію можна покидати територію Канади?
-
Тільки з дії приймають? А якщо є військовий на руках?
-
На это все и расчитано, что люди которые стараются выжить за границей судится не будут 😀
-
У нас є і такий випадок коли людина в жовтні подалась, а аор отримала в вересні. Але там була переписка з ірсс з цього приводу.
-
А так можна? Що треба зробити для цього?
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-29
-
А як ви знаєте який офіс?
-
Чому б не спробувати подивитись що дія покаже для початку? Може там все буде добре то й резерв не потрібен буде
-
Добрий день Подавали у березні заявку на продовження ворк перміту разом з чоловіком Нам оьом сьогодні прийшов coresponden letter Це добре правда ж ? Що далі очікувати ? Апрувал ?
-
На текущий момент у Вас есть чуть больше чем 6 часов. Поторопитесь
-
вам прийшов імейл що справу взяли на розгляд?
-
15 днів :)
12 Jan 2024, 17:45
296067/407363
39 minutes ago