PR CUAET
-
Добрий день) який банк порадите для newcomers? Обираємо між Scotiabank та TD
-
В прошлой лотерее максимальный номер был current 50000. Если у вас меньше номер - вы имеете шанс. А в позапрошлом году ( если я не ошибаюсь ) вообще все номера были проходными. Так что может и повезет.
-
Не відповідають
-
На сайті є номер телефону та імейл
-
Можна, треба мати лист інструкцію для цього
-
Потрібно бути на території Канади під час подачі заявки і під час отримання ПР (портали)
-
I don't know who you're talking about, you're going to need to specify a user...!
-
/ban
-
Так так само будемо подовжимо а там вже надіюсь Альберта знову захоче поміняти щось в імміграції подачі 😅 вона така неоднозначна постійно
-
ДОПОМОЖІТЬ ЯКОСЬ ЗВʼЯЗАТИСЯ З ПОСОЛЬСТВОМ В ОТТАВІ
-
Немає(
-
І так як це умови обидвох країн - то дуже важко буде стрибати зі стільця на стілець щоб втримати обидва резиденства одночасно А вже коли отримуєте в якісь країні громадянство то спокійно можете мати резиденство іншої
-
И при подаче на гражданство если узнают что живешь и работаешь в Канаде как PR - гражданство не дадут скорее всего .
-
Кстати, при получении гражданства все это выясняется , сколько дней и кто где живет, работает и тд,
-
Я думаю Лена мала на увазі Що зі сторони законів не логічно проситись в країни стати її резидентом, а не жити в ній Тому є певні умови - щоб не втратити можливість бути резидентом треба прожити мінімум 181 день в році
-
Дівчата , підкажіть, якщо працюю нянею в сім'ї, і на Різдво вони виїзжають за кордон, тобто 1 тиждень з 4 у мене випадає, чи зарахують мені цей місяць для PR, чи понедільно рахують? ( 12 міс*4 тижня) ???
-
Если человек живет в Канаде - то он теряет возможность иметь гринкард.
-
Я побачила запит в моїй аплікації яку я подала на ПР, я чоловіка не подавала на ПР тому що він в Україні, а виявилось що він також має здавати медичний огляд. Єдине що вдалося знайти це адресу клініки де можна її пройти
-
В чому сенс відмовлятися від Грін карти до отримання громадянства
-
В мого знайомого в якого було і одне і друге, американські митники не питались хоче він відмовитись чи ні, просто під час провірки забрали грін карту і анулювали
12 Jan 2024, 17:45
296194/434758
3 minutes ago