PR CUAET
-
Не думаю що ви переспорите людину у якої в ніку є USA 😅
-
Всі встигли? Десь прочитав що грубо до вечора, 6.pm в залежності в якій провінції живете. Я сам лише вчора вечером подався )
-
Так, тут нічого по PR США немає.
-
Приєднуюсь до думки Андрія. Ми в одній групі і у мене такі самі враження. Ці три місяці проминули надто швидко. Велика подяка Areej. Дійсно прикольно навчатися з людиною для якої англійська також не є рідною мовою, вона гарно розуміє наші проблеми і слабкі місця. Класно що нема костелів, якщо не памʼятаю слова, не можу використати свою мову, треба шукати шлях пояснення англійською. Для мене це надихаючий приклад, що реально вийти на достатній рівень володіння мовою з часом.
-
Мы ставили Дию на старый телефон из Украины, укр номер(eSIM) купили на сайте лайфа и подключили к банкингу приват24, проблем с регионом не было, смс приходят, скорее всего, у вас в настройках телефона регион сев. Америка стоит, потому не получается зарегистрироваться.
-
Просто простой пример. Приехала пара 55+ по гринке в Сиэтл ( окрестности ). Устроились на склад Amazon . Зарплата 21.25 в час. Full time плюс overtime. Сразу страховка с першого дня , отпуск, больничный, бесплатное изучение англ. в итоге месячный доход семьи примерно $7000 в месяц. Ну и чем плохо ? Жилье снять стоит 2000.
-
В законах такого немає Не можуть країни бути одна проти одної Але в США є певна кількість днів перебування щоб не втратити статус грін карти І в Канаді є таке ж правило перебування І якби в законах країни йшлося про заборону мати резидент во країни - друга - сусіда був би міжнародний скандал А так в кожного є свої правила
-
еще дополнительно пример ниже, что не отправляют они запросы в страну исхода или в посольство, чтобы проверить данные о криминале. выносят решение по тому, что написано на справке о несудимости. да, на основании просмотра документа, поэтому то они его и запрашивают. а не так, что запросил офицер справку, а потом 4 мес офицер ждет ответ из местной полиции, а не криминален ли человек. (comprehensive security check - это другая история, вне этого контекста) спонсорство outland, поэтому запрос на паспорт " я в субботу отправила им справку о несудимости, что они дополнительно запросили… сегодня сначала пришло письмо, что они приняли мой документ, а через 40 минут письмо passport request"