PR CUAET
-
Усім 18+ треба справка.
-
Здравствуйте, а если мне 19 лет то не нужна справка о несудимости с Украины ? Я в 17 лет оттуда уехал и не возвращался
-
Якщо він готовий, то можете всеодно спробувати, як то кажуть гірше не буде. Але якщо не вийде - тоді шукати нову роботу
-
Мовного сертифікату не має в переліку
-
Хороші. Але треба job offer s бали набрати
-
Але за наступний рік це число зросте кратно, бо за 2022гий з тих хто тут по CUAET ще обєктивно не було можливості задовільнити вимоги більшості програм, а тим більше отримати позивтине рішення по ПР
-
Немає. Без мови працює ця програма.
-
За іншими програмами
-
Дякую велике. Скажіть, будь ласка, що на Вашу думку слід робити у випадку, якщо роботодавець середню зп платити відмовляється, проте підтримує на ПР через провінційну програму Саскачевану. Все добре, окрім рівня зп. 20 доларів за годину, а середня зп 27
-
А всього за цей період десь 6-7 тис Українців отримало ПР
-
А ні я помилився, там за 2022 - 185, а за 2023 - 310
-
Пiдскажiть будьласка по необхiдному рiвню english Для подачi по цiй програмi
-
По гуманітарці
-
Скільки щаблів (рангів) міжє ним і міністром
-
Поговорив на цю тему з моєю колегою яка спеціалізується по Саскачевану, і таки потрібно ЗП не нижче середньої.
-
Він буде подаватись після повноліття, та відпрацювавши рік на фул тайм
-
Тому що цей скачок зумовлений різницею трансферабл балів. А якщо в нього багато досвіду в Україні та Канаді, і англійська 7+, то він і так десь 75 з 100 набирав до англійської
-
Переїхати бажано ДО номінації, бо це можу вплинути на успішність номінації.
-
І при тому якщо роботодавець не проти реєстрації в SINP, тобто підтримує заявку на еміграцію, що робити з цим рівнем зп? Ладно ще великі міста, там і оренда дорожче. Ми в місті де 1000 населення. Нехай вже хоч та зарплата Low, лиш би ПР отримати.
-
На Human Capital ви можете, але поки що балів напевно мало. Проте ящко та компанія готова вам зробити дзоб офер і заповнити документи на Job Offer stream, тоді подавайтеся на OINP на пряму, і потім на федеральний етап мимо ЕЕ. ПО вашому НОК пощолкайте свої бали, по шкалі OINP вони для ІТ коливался цього року десь 55-63 (один раз 70 було якщо не помиляюся)
12 Jan 2024, 17:45
29623/450099
5 minutes ago