PR CUAET
-
еще дополнительно пример ниже, что не отправляют они запросы в страну исхода или в посольство, чтобы проверить данные о криминале. выносят решение по тому, что написано на справке о несудимости. да, на основании просмотра документа, поэтому то они его и запрашивают. а не так, что запросил офицер справку, а потом 4 мес офицер ждет ответ из местной полиции, а не криминален ли человек. (comprehensive security check - это другая история, вне этого контекста) спонсорство outland, поэтому запрос на паспорт " я в субботу отправила им справку о несудимости, что они дополнительно запросили… сегодня сначала пришло письмо, что они приняли мой документ, а через 40 минут письмо passport request"
-
Все добре, нічого Ви не винні. У Вашому посиланні нічого не сказано, що Канада має щось проти наявності green card. Якщо знаєте таку інформацію, поділіться будь ласка, бо я коли подавала батьків на PR, нічого не знайшла що Канада буде мати щось проти. Для мене звичайно така інформація дуже важлива. Але відмовлятись від Грін карт самостійно не бачу сенсу.
-
Гражданство дают через 5 лет. Гринку обновлять надо через 10 лет. Если они будут жить в сша , то с получением гражданства проблем не будет. Только анг надо будет получить. А вот если они будут жить в Канаде - то гражданство не дадут . Так как очень подробно проверяют все выезды и въезды в сша и если будет просрочка хоть на 1 день - будет отказ.
-
AOS Скільки часу чекали після здачі біометрії? Здали 11 вересня, її наче підтвердили, але більше ніяких дій
-
-
Мають.
-
Скажіть будь ласка ми подали дітям на продовження стаді перміту і приклали тоді наші з чоловіком старі перміти які закінчуються у березні , зараз ми чекаємо вже коли прийдуть периміти продовжені для нас на 3 роки , як бути з дитячими заявками якщо їм ж продовжують по наших старих до березня , і не знаю скільки на їх будемо чекати Чи можу я прикласти до їхніх вже поданих заявок наш новий перміт продовжений щоб їм вже на основі наших нових дали також на 3 роки ? Чи це навпаки заплутає їхні заявки ?
-
В США багато років живе мій брат, є з чим порівнювати. У Канаді легше. Неможливо порівнювати дві крайний які дуже схожі. У нашій особистій практиці нам подобається Канада більше. Працювати як Ви описали навіть я не зможу, хоча ще у віці коли пахати і пахати.
-
Поки так робимо, будуть мати PR Канади, скоріш за все будуть жити в Канаді, але до цього ще далеко...