PR CUAET
-
Гражданство дают через 5 лет. Гринку обновлять надо через 10 лет. Если они будут жить в сша , то с получением гражданства проблем не будет. Только анг надо будет получить. А вот если они будут жить в Канаде - то гражданство не дадут . Так как очень подробно проверяют все выезды и въезды в сша и если будет просрочка хоть на 1 день - будет отказ.
-
AOS Скільки часу чекали після здачі біометрії? Здали 11 вересня, її наче підтвердили, але більше ніяких дій
-
-
Мають.
-
Скажіть будь ласка ми подали дітям на продовження стаді перміту і приклали тоді наші з чоловіком старі перміти які закінчуються у березні , зараз ми чекаємо вже коли прийдуть периміти продовжені для нас на 3 роки , як бути з дитячими заявками якщо їм ж продовжують по наших старих до березня , і не знаю скільки на їх будемо чекати Чи можу я прикласти до їхніх вже поданих заявок наш новий перміт продовжений щоб їм вже на основі наших нових дали також на 3 роки ? Чи це навпаки заплутає їхні заявки ?
-
В США багато років живе мій брат, є з чим порівнювати. У Канаді легше. Неможливо порівнювати дві крайний які дуже схожі. У нашій особистій практиці нам подобається Канада більше. Працювати як Ви описали навіть я не зможу, хоча ще у віці коли пахати і пахати.
-
Поки так робимо, будуть мати PR Канади, скоріш за все будуть жити в Канаді, але до цього ще далеко...
-
Дякую, за відповідь. За строки перебування звичайно знаємо. Насправді, я також читала що наче США не дуже схильні надавати PR, якщо є PR Канади, а Канада наче до цього лоялтна. Це не наш випадок, просто така цікава інформація.
-
Ні ні, ви лишній раз не переживайте Її не анулюють і не добавляють додаткових вимог Все було сказано і уточнено на початку програми Хіба якщо її продовжать то для всіх хто подається в другій турі можливо щось таки добавлять Але ви вже здали біометрію то вже нічого вам не закриють))
-
Так подали по новій програмі, але за 10 місяців отримали лише запит на біометрію і все. Щось по тій програмі все настільки глухо, що я боюсь щоб її взагалі не анулювати.