PR CUAET
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 Навчання для іноземних студентів у провідних університетах Канади: ціна питання & основні аспекти
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 Навчання для іноземних студентів у провідних університетах Канади: ціна питання & основні аспекти
-
Update: 12.11.2023 (13.11 UTC) application submitted 09.01.2024 AOR + bio 26.09.2024 request for IMM5406 sec C 22.10.2024 eligibility letter
-
Вызов на био приходит через 2-4недели, в этот период приходит аор, что заявка взята в работу, если будут ошибки в формах вместо вызова на био прийдет возврат, после сдачи био ожидание, сколько неизвестно....
-
Так само Квебек,подача 11.11😉
-
5476 достатньо. Ви зможете їм дзвонити і все взнавати, листуватися з ними тощо, якщо заповните цю фому. Інша форма це якщо ви хочете, щоб ще хтось міг взнавати інформацію по заявці, окрім вас.
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно робити апдейт в системі , що в мене вже є офіційна робота, після того як я подала на ПР за програмою Family reunification? Дякую
-
Вчера подали заявку... Я так понял год как минимум можно даже и не пытаться узнать что либо? Никто ни каких уведомлений не присылает? Исключение - биометрия? Читаю что многие уже через месяц приглашаются?
-
Доброго дня! Скільки часу розглядали заявку?
-
Нет. Участие в лотерее никак не влияет . Если спросят - так и скажите, да, все играют и я играю. А вот когда кто то подает на ваше имя петицию на воссоединение семьи в США- то тогда это может быть причиной отказа в визе так как вы уже заявили о своих иммиграционных намерениях.
-
tak
-
Єдина державна електронна база з питань освіти info.edbo.gov.ua/
-
Що таке ЄДЕБО?
-
Уточню - через министерство или все можна через управление образования города, в котором закончила школу?
-
Диплому нема. Донька не встигла закінчити універ через війну. А атестат втратила
-
Подача на продовження WP 29 березня. Сьогодні прийшов approv, продовжили до жовтня 2027
-
Не подскажу, увы, извините.
-
Дякую. Може знаєте, вони надсилають звичайну копію, чи електронну копію?
-
Якщо у Вас є диплом про вищу освіту, може атестат і не важливий.
-
Ви за 2 роки розгляду таких апдейтiв скільки зробите? Якщо сильно хочеться бо фінанси не є критерій по цій програмі то можно зробити апдейт за декілька місяців до еліджибиті
12 Jan 2024, 17:45
296325/412112
22 minutes ago