PR CUAET
-
А ні я помилився, там за 2022 - 185, а за 2023 - 310
-
Пiдскажiть будьласка по необхiдному рiвню english Для подачi по цiй програмi
-
По гуманітарці
-
Скільки щаблів (рангів) міжє ним і міністром
-
Поговорив на цю тему з моєю колегою яка спеціалізується по Саскачевану, і таки потрібно ЗП не нижче середньої.
-
Він буде подаватись після повноліття, та відпрацювавши рік на фул тайм
-
Тому що цей скачок зумовлений різницею трансферабл балів. А якщо в нього багато досвіду в Україні та Канаді, і англійська 7+, то він і так десь 75 з 100 набирав до англійської
-
Переїхати бажано ДО номінації, бо це можу вплинути на успішність номінації.
-
І при тому якщо роботодавець не проти реєстрації в SINP, тобто підтримує заявку на еміграцію, що робити з цим рівнем зп? Ладно ще великі міста, там і оренда дорожче. Ми в місті де 1000 населення. Нехай вже хоч та зарплата Low, лиш би ПР отримати.
-
На Human Capital ви можете, але поки що балів напевно мало. Проте ящко та компанія готова вам зробити дзоб офер і заповнити документи на Job Offer stream, тоді подавайтеся на OINP на пряму, і потім на федеральний етап мимо ЕЕ. ПО вашому НОК пощолкайте свої бали, по шкалі OINP вони для ІТ коливался цього року десь 55-63 (один раз 70 було якщо не помиляюся)
-
Який це НОК по новій версії?
-
Так і є. Якщо ви вибрали всі провінції галочками, то потенційно можна отримати запрошення від різних провінцій.
-
Немає ні до роботодавців, ні не має взагалі вимоги мати job offer чи працювати в Онатріо. Головне щоб вас основний НОК був той який їх цікавить, і ви готові були приїхати в Онатріо.
-
З червня по вересень)
-
Як скоро ви отримали запрошення? Моя дитина вже 5 місяців чекає на те запрошення😔
-
Ні, НОК треба шукати на федеральному сайті: noc.esdc.gc.ca/Home/Welcome/4d655901c5a8499d8af705bb2a3aee03?GoCTemplateCulture=en-CA
-
можете будь ласка,підказати де ви знайшли цю інфу?
-
Це самий незрозумілий для мене аспект. Якщо роботодавець платить низьку зарплату, і відмовляється платити високу зарплату (що природньо, емігрантам всі норовлять платить мінімально), то що зробити з таким роботодавцем? Як самовольно підняти самому собі зарплату, щоб проходити по вимогам еміграції?
-
Так
-
700 - то по всім програмам?
12 Jan 2024, 17:45
29633/459133
about a minute ago