PR CUAET
-
по праву землі, дитина яка народилась в Канаді є канадським громадянином. А от інше громадянство по батькам дитині можна зробити по бажанню через консульство. Єдине щоб зробити канадський паспорт для подорожей треба мати гаранта канадця, або через нотаріуса іншу форму затверджувати
-
І старі тоже все в них є ..я 17 років тому проходив ВЛК
-
З такими говорящими головами, в спірних випадках треба кільком різним дзвонити. Але це не тільки в IRCC так.
-
в нашому випадку в документах написано не військовозобов'язаний, з обліку виключений - в дії теж саме. Вище хтось писав що буває не відповідають данні в електронній базі паперам що на руках, або потребують уточнення тощо. Щодо дуже давніх документів і їх оцифруванню я не знаю,. Вище також хтось писав що інвалідам з дитинства в електронних базах пише статус військовозобовязаних, або тім хто служить - виключений🤷♀️
-
Насчёт школьного я не знаю ..его надо переводить а универа диплом мне при выпуске 2,сразу дали один на укр.втррой на англ..вот. Я его и приобщу к делу
-
У вас черга на візу коли?
-
Наступний вівторок, 18:00, час по Торонто
-
Приймуть,якщо маєте слот
-
Так, треба зареєструватись там
-
311811 - Boulangeries de détailÉU
-
Напишіть їм на пошту чи подзвоніть, я нещодавно писав їм на пошту, відповідають без проблем.
-
А трекере нужно зарегистрироваться , используя пароль как в gckey?
-
Дякую, буду знати .
-
я розумію, але з урахування того що можуть косячити чи роблять це навмисно хто знає що чекати
-
Треба шукати в 3
-
Просто заповнив анкету на сайті. Паспорт до 2025 WP надали до 2027
-
Выбирите язык это первая йыфра
-
А перший WP був по закінчення паспорту?
-
Знайшла! А де взяти UCI? І який у них режим роботи? З 9 ранку до 5 вечора?
-
А як щодо Едмонтон?
12 Jan 2024, 17:45
296497/429214
4 minutes ago