PR CUAET
-
Це самий незрозумілий для мене аспект. Якщо роботодавець платить низьку зарплату, і відмовляється платити високу зарплату (що природньо, емігрантам всі норовлять платить мінімально), то що зробити з таким роботодавцем? Як самовольно підняти самому собі зарплату, щоб проходити по вимогам еміграції?
-
Так
-
700 - то по всім програмам?
-
А в який термін?
-
Скажіть, будь ласка, в дітей не просили здати біометрію?
-
підкажіть буль ласка, я замовила довідку про несудимість з Польщі. Вислала до низ листа з оплатою та заявою як вказано на оф сайті. Вони потім самі до мене на адресу вишлють до Канади цю довідку? Бо вкласти коверт біло не можливо, на почті сказали що такої опції з інших країн немає вони самі мають вислати
-
Це називається survival's bias. В більшості ми будемо бачити відгуки саме від успішних кейсів в інфопросторі, а не від негативних. Статистику можна до речі офіційно просити через акт публічної інформації. І там будуть чіткі цифри по видачі ПР, правда кількості відмов чи подач там не показують.
-
В нас серед колег є багато людей які приходять на консультації після відмови в гуманітарній. Це не поодинокі випадки - на жаль. Більше того на всю Канаду за 2022ий рік було всього 185 ПР видано по гуманітарній. За першу половину 2023го було всього 310, і кількість стрімко падала з березня по травень
-
В відсоток відмова цікавий був би :) нажаль люди сприймають гуманітарну як український підхід обходу системи. Замість того щоб перший рік життя покасти на вивчення англ . В кожного свій вибір в принципі, може пвру штук статистично і пройдуть
-
Коли люди inadmissible, особливо якщо це по medical grounds - ось тоді дійсно дуже високі шанси на гуманітарку. Бо тоді обєктивно не можна податися на ПР, чи навіть на інший тимчасовий статус. Хоть би ви були Тейлор Свіфт. Тому тоді гуманітарка прямопоказана - все решта це видавання бажаного за дійсне і кидання макарон об стінку - а може прилипне.
-
2960$ було, через PR portal маючи PNP. На 635$ дешевше, і то добре