PR CUAET
-
Тобто мені просто треба поїхати в консульство та показати їм цю постанову?В резерві мені пише що моїх даних не знайдено…
-
Посольство тільки в Оттаві,але ,як там далі чи вони передають до консульства в Оттаві
-
Внимательно пересмотрите. Там больше 66 вряд-ли. 10 английский, 10 мастер, 5 возраст, 21 работа, 10 лицензия, и 10 фулл тайм. Разве что если франсе или рурал то больше
-
Буду в п'ятницю забирати в Оттаві... Але резерв собі оновив ... Можу відписати...
-
Я зарегистрировался
-
Дякую! Вже знайшла
-
На вашем ворк Перми с права в верху
-
Хто знає, чи вимагають витяг з Резерву при отриманні паспорта? Якщо при подачі документів витяг подавав.
-
Я заходжу через аплікацію... Тому питаю чи ви свою оновили.. В мене Android. Проблеми люди пишуть ,якраз через моно.. Кажуть через приват ок. Мені не треба вже через банк
-
Логинились через какой банк и какой у вас телефон,епл или андроид ?
-
Не зрозумів?
-
Монобанк,телефон епл?
-
Есть
-
Qr code має бути і відповідний статус
-
В Торонто доставка була в кінці вересня
-
Буду вдячний. Ніби казали, що при отриманні вже не треба.
-
Хто буде на днях в Торонто, будь ласка, запитайте чи привезли паспорти. Вони обіцяли доставку у кінці жовтня. Дякую
-
Порадьте будь ласка, де краще відкривати RESP і RRSP в BMO ( моргедж тут ), чи Welthsimple?
-
Це вам в консульстві так відповіли?
-
Pnp non express entry Чи комусь приходив лист з інструкціями на біометрію до отримання листа AOR ? Місяць майже після сдачі біометрії минув, а AOR досі не прийшов, хоча спочатку має бути лист AOR? Може хтось знає чи це нормально? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
296742/450963
4 minutes ago