PR CUAET
-
Дуже завуальовано написали вони)
-
Тут ось цей пункт дуже цікавий "13. У разі коли стосовно громадянина України чоловічої статі віком від 18 до 25 років, який звернувся до відокремленого підрозділу для оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, відсутній запис в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, прийом документів здійснюється без подання такою особою військово-облікового документа."
-
Тобто тут прямо говорять що якщо в мене відсутні данні,то я можу просто податися на новий паспорт без резерву??
-
Я чув що люди подаються на новий паспорт,і потім подаються на новий ворк перміт з скріном що паспорт вже виготовлений але вони просто не можуть його забрати по цій причині, і ircc йшло на поступки та продовжувало його без паспорта у людей на руках.
-
Не зʼявиться він у системі , простий приклад забукав апоймент в Польщі Краків і відмінив , і слот не появився
-
Та да,чи можна консула переконати просто хочаб продовжити мені паспорт🤔
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, на якій мові ви заповнювали анкету (що на сайті) для подачі на довідку про не судимість. Буду дуже вдячна за відповідь ☺️
-
Чи можливо зробити паспорт у Оттаві чи Торонто і замовити його отримання у Едмонтоні?
-
Вав. Не знала. Дякую
-
По Канаді можна літати з ID, без нашого заграну
-
Ні, казали, що тільки в те місце, де подавали доки