PR CUAET
-
Бо читаю, що люди які оформили паспорт у червні ще досі не отримали. А це вже 5 місяців. І з такими розрахунками можливість полетіти за паспортом буде неможлива так як наявний паспорт буде прострочений. Чи можна літати з продовженим паспортом? Або який термін виготовлення і доставки паспорта у Канаду?
-
Вітаю. Підкажіть,як надіслати мілітарі рекорд. Прийшов запит, сіла відправляти і не можу знайти як його додати.
-
Просто читав десь в чатах пару днів назад таку інформацію,але це як повезе…
-
Просто пипец! Жду последний документ , все готово и нужно оплатить и отправить ! Я пропустила что до 22 числа 😭😭😭😭😭😭 просто кошмар
-
Йому 4 роки буде на момент завершення паспорту, продовжимо зараз до серпня 2025, а там новий паспорт як отримаємо то подамося ще раз, мене консультували стосовно study permit , якщо дитина не ходить ще до школи то перебуває автоматично на вп батьків, можливо це не вірна інформація, то підкажіть
-
Також рекомендую. 2 моїм друзям дуже допоміг.
-
Спасибо вам большое:) Я уже и вправду думал что нужно два года визу ждать
-
Спасибо вам добрый человек, есть ли шанс что сбор просто сгорит если не найдут дату?
-
Обычно нет. Вы букаете тот слот что есть сейчас, в потом в течении полугода , а может месяцев восьми найдете слот ближе. Или прийдет письмо что можете перебронировать дату. Обычно получается найти на ближайшие несколько недель . В общем настраивайтесь от полугода до года .
-
Уже не могу на сайте ( закрыли возможность
-
И еще вопрос, можно ли переносить с одного консульства в другое(внутри Канады)?
-
Благодарю, за столь ценный совет👌
-
Є тут хтось хто сам вже подався , без консультацій