PR CUAET
-
Добрий день. Летимо за кордон, у дитини на момент вильоту/прильоту назад паспорт буде дійсний 5 місяців, а нам треба діючий паспорт від 6 міс. Чи подовжать дію паспорта в Едмонтоні на цій підставі якщо приїхати туди за тиждень-два до вильоту? Спроби зловити слот на новий паспорт поки що безуспішні 😎 Дякую за пораду
-
Message from user Марина Миронова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня, Я чуть чуть далекий від процесів отримання віз в США. Але потрібна ваша порада, є українець з Канадським PR якого потрібно відправити до США на тренінг для роботи(він там буде 1-2 тижні). Питання, вʼїзду до США буде таким же? Потрібно ловити слот в посольстві США? Заздалегідь дякую 🤝
-
Message from user Aртур has been removed because this user is in spam list (???)
-
Думаєте вони відкривають аплікацію , перевіряють всі форми і документи і тоді дають АОР і запит на біометрію ? Тоді чому вони не бачуть справки про несудимість і через 6-9 міс роблять запрос на цю саму справку ? Мені здається вони просто отримують аплікацію і дають їй номер і далі вже справа іншого офісу який розглядає і перевіряє всі доки ….(можливо я помиляюсь звісно)
-
Message from user Арина Ефимова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ні. Не раніше ніж за два місяці
-
Закрита програма
-
Все имеет смысл. Я также проверяю онлайн на иммиграционном трекере, просто подождите и посмотрите. Может быть, что-то изменится теперь, когда Программа закрыта. Может быть, все произойдет раньше, кто знает, пока рабочая виза действительна, мне все равно, как быстро. Спасибо вам за точный ответ.