PR CUAET
-
Тобто, тільки отримавши новий WP можна податись на візу? І чи дадуть WP, якщо я після подачі деякий час не буду знаходитись в Канаді?
-
Кто то пробовал, так проверить?
-
ні, Ваш статус і не змінюється до аор
-
Message from user Лиза has been removed because this user is in spam list (???)
-
Здесь можно проверить статус заявки без АОР или временного номера. По номеру квитанции. У кого получилось.
-
Наш кораблю любви упакован и отправляется в кругосветное плаванье под названием «Пиар приди» 💕
-
services3.cic.gc.ca/ecas/security.do?app=ecas&lang=en
-
Дякую. Тоді можливо необхідно податись на турвізу?
-
Добрий день. Я хочу перевірити, чи зарахована біометрія, яку ми сдавали майже 2 місяці тому. Використовувала посилання зі сторінки програми After you apply-> check your application status(online tool) використовувала для цього application number з листа-запрошення на біометрію, бо окремо лист APR так і не прийшов. Неспрацьовує. Зробила GCkay account, там теж ніяких заявок в мене нема, щоб вручну підтягнути в переліку програм нашої програми нема. Де я помиляюсь, як це зробити? Допоможіть будь-ласка
-
Є такі. В мене син встиг отримати в серпні по AOS, дав можливість мені і чоловіку податися
-
зателефонувати їм
-
тільки отримавши новий вп можна податися на візу
-
А проверить её так можно, они видят её в системе или нет?
-
А далі почитати?
-
А може вони пара 😅 бо я так вчора зрозуміла а може і ні
-
Про бывшую не в курсе. Рассчитываю только на свои силы в плане подачи на дочку после
-
Жінка з дитиною встигли податися?
-
можна
-
чи можно отримати громадянтсво Канади маючі ПРб але без діючого паспорта ? Ні
-
Треба в неї запитати: Віра, ви випадково не Ілля? 😂😂😂
12 Jan 2024, 17:45
297131/427496
4 minutes ago