PR CUAET
-
Є такі. В мене син встиг отримати в серпні по AOS, дав можливість мені і чоловіку податися
-
зателефонувати їм
-
тільки отримавши новий вп можна податися на візу
-
А проверить её так можно, они видят её в системе или нет?
-
А далі почитати?
-
А може вони пара 😅 бо я так вчора зрозуміла а може і ні
-
Про бывшую не в курсе. Рассчитываю только на свои силы в плане подачи на дочку после
-
Жінка з дитиною встигли податися?
-
можна
-
чи можно отримати громадянтсво Канади маючі ПРб але без діючого паспорта ? Ні
-
Треба в неї запитати: Віра, ви випадково не Ілля? 😂😂😂
-
У Gckey акаунті треба "залінкувати" вашу аплікацію, використовуючи application number.
-
Коли підтягуєте вручну application в GCkey - обирайте програму TR to PR
-
Здравствуйте! 🙏🧎 я сейчас обращаюсь ко всем неравнодушным, пожалуйста помогите нам! Мы находимся с маленьким ребенком и с. мамой, моей 79 лет нам безумно очень трудно пожалуйста мы вам будем благодарны любую помощь на територии Украины. Проживаем временно в селе, , в очень тяжёлой жизненой ситуации. У нас в доме, в прямом смысле нету ни кусочка хлеба, и так уже несколько дней. Финансов нету совсем, в данный момент безумно тяжёлая жизненная ситуация мамулечка у меня старенькая болеет доченька маленькая нам безумно сильно тяжело пожалуйста умоляю вас о помощи Пожалуйста, помогите нам ради бога, умоляю вас. Всю более подробную информацию, могу предоставить в ЛС. Я прошу вас отнестись к нашей ситуации, с пониманием, пожалуйста остались в очень тяжёлой жизненной ситуации нет ни дров топить печку ни продуктов питания в доме нету очень трудно 🙏 умоляю вас на коленях мы уже пару дней сидим голодные не кусочка хлеба нет очень тяжело спасибо! На всякий случай, могу тут оставить номер телефона может все таки, кто-то нам и поможет пожалуйста 🙏 во слава Боже во имя Иисуса Христа Аминь 🙏 🧎
-
Оооо мой нок) я тоже с июня)) жду))
-
Він має мати окремий профайл незалежний і якщо балів вистачить, то теж отримає ІТА, додати постфактум не можна
-
Хтось подавався по regular skilled workers програмі останні півроку? Який у вас тайм лайн?
-
ну це вже буде на розсуд, може проканати, а може і ні. Знайома ще в 2017 мала прострочений паспорт України, при подачі на сітезенщіп її доводи не прийняли, та відмовили. Бігла поновлювати Укр паспорт
-
Expired)
-
Я так зрозуміла вона про себе пише) хоча зараз засумнівалась після ваших слів 😂😂😂
12 Jan 2024, 17:45
297140/427434
4 minutes ago