PR CUAET
-
Чому "лазєйка"? Все офіційно було розписано. Якщо б вони хотіли, щоб подавались тільки ті, хто "давно" живе в Канаді, то й зробили би такі умови.
-
Вау, сподіваюся, в кого грудень , то теж рахуються . Ок, чекаємо знов
-
так я питаю про уже фактичну дію
-
Офіцер знає, що сімʼя трішки бали зменшує, тому може виникати питання, а чому так? Якщо хтось один із сімʼї отримає ПР, то потім спонсорство дуже довго часу займає, тому дивіться по ризиках
-
Я бабі спеціально поїздку в Молдову робив щоб вони встигли візу зробити приїхати сюди і підтягнути в заявку
-
В кого закінчується в 2024 тим продовжують, бо вони все одно не встигнуть отримати ПР навіть якщо їм дадуть номінацію. А в приорітеті на номінацію ті в кого закінчуються в 2025. Далі я так розумію в порядку черги
-
не "на тот момент" - а "на момент подачи" родственник должен был иметь ПР. Поправочка
-
Тем у кого заканчивается пермит в 2024
-
Добрый день,подскажите пожалуйста,а если нет анкеты(бланка) на бенефиты,с какого сайта его можно распечатать? Спасибо
-
По правилах не можна, бо вас вибрали саме по даних/балах, які ви вказали, але у цій гілці вище є випадки описані, як вихідці з інших країн обходять систему, продаються самі, а потім пишуть LOE і слізно просять додати, багатьом це вдавалось. Людський фактор не відміняв ніхто. Ризики великі, кожен вирішує сам
-
Смысл моего ответа заключался в том, что людям подавшимся 8 января 2024, вчера раздавали АOR. Значит, и вы получите в ближайшей перспективе
-
чому питання? 😅😅 якщо людина виконує умови програми)
-
Так
-
В грудні 2025? Тоді не поспішайте продовжувати) є шанси
-
Дуже дякую. Якщо зараз людина знаходиться не в Канаді, але ворк перміт новий отримала до від'їзду з Канади, то як я розумію там потрібно проходити декілька іншу процедуру до отримання візи ?
-
Я даже представить не могла насколько реальные результаты этого года будут отличаться от моих предположений и расчётов. Правильно говорят - хочешь рассмешить судьбу, строй планы😂
-
Если баллов всё равно будет хватать - да, потенциально можно изменить на accompanying
-
Це кожного дня вони оновлюють?
-
Работа по OWP не даёт Вам дополнительных 50 баллов как "eligible job offer".
-
Дякую. Попробую ))
12 Jan 2024, 17:45
297182/427434
4 minutes ago