PR CUAET
-
Судячи з Вашого коменту, Ви не виїзджали з підобстрилів, тому наврядчи зрозумієте про що я. Щиро Вам бажаю ніколи не пережити це і не зрозуміти. Я ніколи не була на місці інші національностей щоб порівнювати, але Українці 100% СУПЕР молодці хто встиг отримати PR і подати свої рідних.
-
Добрий день, на наступному тижні будемо подавати документи на виготовлення паспорту для сина 10 років, можно зробити фото на місці, чи краще щоб було вже з собою? Дякую
-
Так кожен рік по 8к
-
Тому що навіть якщо ви приїхали у пеиший день куает та знайшли гарну роботу з правильним нок вам треба було хоча би рік досвіду напрацювати. І тільки потім подавати на пр плюс евалюавати діплом. Ну і як би ви пр отримали за півроку?. До початку відкриття нашої програми? Ті хто зміг подати на пр після приїзду отримувати пр почали десь з 24 року. Ірсс це звісно знало тому і не переймалося про цю схему що багато людей це зроблять
-
Да, я видела. Но мало ли , вдруг что то будет. Cuaet тоже был на год всего лишь.
-
Можна спитати який у вас NOK?
-
Походу реально йдуть по черзі по хвилинах 😅
-
Я ні, але моя мама та бабуся так, з донецької області, вони втратили будинок, були в окупації, пішки через ліс йшли вночі щоб вибратися з того аду! Тому не Вам тут мені розказувати. І я ніде не сказала що українці хто встиг отримати ПР не молодці. Слідкуйте за тим що пишете.
-
Добрий день! Може хтось чув, чи можливо чоловікам, якщо на початку війни вже не був в Україні, подаватися на U4U?
-
Добрий день! В мене така ж ситуація. Біометрію здала більше місяця і в акаунті дані оновилися, але в тренері пише, що біометрія in progress. Чи були потім якісь зміни у вас?