PR CUAET
-
З українським паспортом буде складніше йти вчитися далі, вам краще дотягнути і отримати місцевий атестат. Ми пішли на другий круг 12 класу за тих самих причин, тут це нормально, навіть кредитів більше буде, що ок.
-
Краще нехай на PR подаються хтось з батьків і дитину цю до 22 років додають у заяву як члена сім’ї
-
В гайді все є. Вище скинули.
-
Хтось бачив пояснення що до Квебеку? Бо написано отримати сертифікат- які на то мають бути вимоги, щоб його отримати?
-
З мого досвіду, запитали ці щеплення тільки у школі, в садок мої вже не ходили. Сімейний лікар до цього не має ніякого відношення. Вам достатньо перекласти тільки ці документи.
-
Чи знайшли ви чат по Альберті ,теж цікавить перелік професій щодо PR,напишіть будь ласка в приват,дян
-
Відправила паспорт на вклейку візи до центру, адресу написала вірно,та що була вказана в офіційному запиті на вклейку візи(але адресу на кур'єрську доставку,а не цю що вказали тут). На основному конверті вказала відправника і отримувача,на конверті на зворотню доставку написала тільки свою адресу- тобто отримувача,але трек номер забула приклеїти🙈Тут отримую сьогодні цей лист і не розумію в чому проблема.
-
Всім привіт. І це знову я)) Мені хтось мрже підказати,шо вони від мене хочуть?
-
Для кого закрепляются сообщения - не понятно🫠
-
Сколько за взрослого?
-
Добрий день) Може хто стикався з такою ситуацією: дитина, знаходячись в Канаді, не встигає закінчити 12-й клас, не тягне програму. Можна не закінчувати школу в Канаді, а закінчити школу в Україні дистанційно, та пропрацювавши рік, подаватись на ПР. Чи підійде диплом про закінченням української школи для ПР?
-
Добрий день) Може хто стикався з такою ситуацією: дитина, знаходячись в Канаді, не встигає закінчити 12-й клас, не тягне програму. Можна не закінчувати школу в Канаді, а закінчити школу в Україні дистанційно, та пропрацювавши рік, подаватись на ПР. Чи підійде диплом про закінченням української школи для ПР?
-
Коли вводиться uci є вся інформація.
-
Писали вище, що краще не змінювати, але якщо так виходить, то після отримання номінації, треба повідомити офіцеру, що ви хочете змінити роботу, відправити йому джоб офер, він має його прийняти, також професія повинна відповідати усім вимогам програми.
-
Доброго дня всім. Починаю готуватись до подачі по AOS. 21 Грудня 2023 буде рік+1 день, як я працюю на одній і тій самій роботі, що підходить по списку НОКів для подачі. На роботі є можливість отримати підвищення, але обов*язки будуть зовсім не такі, які виконував весь попередній рік. Тож план був допрацювати до 21 грудня, змінити роботу і подаватись на ПР. Але турбує оцей пункт на скрін шоті. В який момент краще змінити роботу: до чи після подачі. І чи можна її взагалі змінювати?
-
На детей только 155 (за каждого ребенка)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html Ось цілий гайд
-
Під час ковіду тут того не робили наіь ті хто на робочі візи міняли статуси. Тепер дійсно все відновлюють
-
Тому що на оф сайті написано, що з червня треба усім здавати на ПР як було раніше, але через ковід прибрали це.
-
Нажаль, ні(. Вони не підходять під програму. Тут ніякі листи на допоможуть, бо невідповідність з умовами програми
12 Jan 2024, 17:45
29725/445068
less than a minute ago