PR CUAET
-
так, 23, тому не знаю, що буде далі
-
обьявление от марта 2022, кому интересен текст заявления ircc про программу пр для украинцев. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html
-
А що їм заважає найняти додатково імміграційних офіцерів, щоб не розглядати заявки роками за тими численними програмами? В Канаді зараз мало безробітних?
-
Мали. Просто можуть детально перевірити ваш шлюб.
-
Мали. Дата одруження значення не має
-
Ірсс і міністр іміграції постійно наголошують що у них є дуже багато іміграції тому треба вибирати і подаватись. Якщо людина не можа або не хоче то навіть у цій ситуації канада поопонує подовжити воркперміт
-
Якщо одружились після відкриття програми, чи мали право подаватись по цій програмі? Чи є якісь умови, що можна тільки тим, хто був одружений до?
-
Їх система побудована так як вони вважають за потрібне. Вона і раніше не була швидкою. Це їхня політика. А щодо нашої програми то вона з пріоритетом 1 з кінця списку тому що надлегка. 100 разів про це вже говорили
-
А во сколько закрылся прием заявок?)))чтобы понимать сколько там может быть до 10.00?)
-
Не думаю, що IRCC на повній самоокупності.
-
Хіба роботу ircc оплачують платники податків? Для того ж і є fee на всі послуги, щоб роботу офіцерів оплачували аліканти.
-
Це розбазарювання грошей платників податків, яке веде до того, що потім офіцери марнують час на розгляд справ тих, хто давно покинув Канаду і повертатися не збирається.
-
А якщо їх порівнюаати по надійності, то BMO надійніший?
-
Вітаю, скажіть будь ласка, чи є ще хтось, хто чекає на WP з 15 березня?
-
BMO Invest та Wealthsimple мають свої особливості, і вибір між ними залежить від ваших пріоритетів, стилю інвестування та рівня підтримки, яку ви шукаєте. BMO invest підходить, якщо ви хочете мати широкий доступ до різних інструментів і консультацій з можливістю глибшого управління своїм портфелем. Wealthsimple краще для новачків або тих, хто віддає перевагу простоті та автоматизації, з меншими комісіями.
-
Це точно. Але ж якщо зміняться життєви обставини то ви легко можете залишатись назавжди. Що у ситуації коли удома багаторічна війна дійсно коштує тих грошей
-
Здається хтось навіть близько 14:00 подався
-
Якась задорога турвіза з кількатисячним держмитом (навіть якщо без консультанта подавати).
-
Для того, щоб зробити новий закордонний, внутрішній паспорт не треба.
-
доброго дня. Є питання. може хтось зможе пояснити. я перебуваю у Канаді. у мене є лише закордонний паспорт. Закінчується у 27 році. Внутрішній паспорт лишився в Україні. питання: я можу продовжувати закордонний паспорт чи треба поштою отримати внутрішній та отримувати новий закордонний паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
297294/446531
5 minutes ago