PR CUAET
-
У мене такий же NOC. Поки нічого :( WP до жовтня 2025
-
Так. Пишу вам
-
Взагалі, до чого тут Австралія?
-
Канадські теж. Часом канадський варіант може бути дешевший і можна придбати більше, а ріст показує стабільний як і той що у США
-
На скільки я добре і вчасно читаю чат то у двох випадках. І це тільки тому що дійшов до того час. А як буде з іншими заявками апліканти яких не в Канаді то ми ще побачимо. Тому не кажіть що немає. AOR роздають тільки третьому місяцю програми. А де ще до eligibility всім іншим?Так що два випадки з того малого відсотка це вже щось
-
Дякую я вивів на карту тільки 200$ І цікаво як з них сплатити податок , бо йти до бухгалтера з через таке не дуже😉
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка як отримати довідку про несумісність з Німеччини?!? Дякую)
-
О, і в мене так само. 25 вересня все завантажила в portal 2 і тиша... Писала в кризову - все ок, чекайте.
-
Все сьогодні посипалося тільки один канадський волмарт вистояв😀
-
У вас ще до порталів можуть попросити підтвердити актуальну адресу проживання. І ви якщо не в Канаді не будете нікого обманювати. Напишете що ви в Україні,Європі чи ще десь. Потім вони вам надішлють лист в якому попросять після повернення подати їм доказ(посадкові талони)що ви повернулися.І після цього продовжать розгляд вашої справи😀
-
так
-
це вже обговорювалося тут сотні раз. покажуть посадкові талони і знов полетять назад. і не факт що це затягне розгляд. ще не було випадків. і що тоді не дадуть портал?
-
442
-
А скільки в вас балів було?)
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно на момент подачі на продовження ворк перміту бути фізично у Канаді?
-
пришло!
-
в програмі є чіткі умови: бути при подачі і після порталу. до порталу - немає умови. тому дадуть звичайно, вони не можуть порушувати умови пр-ми
-
Шкода не хватило 116 балів 😅 для вибору А вас вітаю круто 🥳👍
-
вебформа. узнать, какой офис рассматривает по телефону и писать напрямую в этот офис. это все мало чем помогает. точнее, никак не помогает. просто ждать
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html І там: The validity of your passport Your passport expiry date can affect the length of time you may remain in Canada. Before you apply for another permit you should ensure that there is sufficient time remaining on your passport to cover: The period of time required to process your application; and The period of time you are seeking to remain in Canada if you are successful in obtaining another temporary resident permit.
12 Jan 2024, 17:45
297606/435407
2 minutes ago