PR CUAET
-
Що ви маєте на увазі під WP?
-
Только тут не статистики сколько таки приехало в Канаду. Я помню видел цифру около 200,000. Это из 900,000 апрувнутых. Да и из этих 200,000 приехавших довольно много приезжали только за выплатами и потом свалили обратнт. Было много разговоров об этом.
-
Підкажіть будь ласка, може хтось подавався з дипломом спеціаліста (ПТУ) чи ви робили евалюацію і на шкільний атестат також?
-
298,128 на 1 апреля 2024
-
Work Permit
-
Я головний заявник, я в Канаді і я їм це писала, але вони чомусь знову питають. А моя донька наразі в Америці , але має візітор візу в Канаду. І виглядає так, що вони просять її відправити в візовий центр а Америці її документи ( копію паспорта і фото) я заплуталась
-
Пост видалили) дуже цікаво
-
Не знаю чесно кажучі. А навіщо ви їх взагалі про це хочете інформувати? Ворк пермітами ж федерали займаються. В MPNP є імейл адрес - напишіть листа і спитайте. Дня за 3- 4 вони відповідають
-
Зараз в планах до 500к на рік. Мінімум 1500 -2000 CAD на апліканта. +- до 1 млрд. виходить. Все таки мабуть окупається
-
Скільки всього подалось людей по цій програмі?
-
На момент подачі анкети.
-
У меня у мужа ПТУ и WES не захотел делать эвалюацию этого диплома, сделали только школьный аттестат.
-
Вона була зі мною тут якийсь період, але їздить в США на навчання.
-
можете зателефонувати їм
-
А чи можу я отримати якусь консультацію з роз'ясненнями від їх консультанта. Як це зробити?
-
Ви коли подавали її, вона разом з Вами була в Канаді чи за межами Канади? Тому що проходять різні процедури для inland і outland
-
Зрозуміло) 😅
-
У неї є віза візітор, яка ще дійсна і по якій вона може в'їхати в Канаду. чому вона не може нею скористатися і тут вже в Канаді разом зі мною онлайн все зробити через портал
-
Я видалила повідомлення, тому що цей список перекриває половину чату. Достатьно написати дату, яку отримує аор на даний момент. Дякую.
-
бо їм треба отримати візу іміграційну, з нею вони приїжджають до Канади ті підтверджують, що вони в Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
297708/429668
about a minute ago