PR CUAET
-
Вона була зі мною тут якийсь період, але їздить в США на навчання.
-
можете зателефонувати їм
-
А чи можу я отримати якусь консультацію з роз'ясненнями від їх консультанта. Як це зробити?
-
Ви коли подавали її, вона разом з Вами була в Канаді чи за межами Канади? Тому що проходять різні процедури для inland і outland
-
Зрозуміло) 😅
-
У неї є віза візітор, яка ще дійсна і по якій вона може в'їхати в Канаду. чому вона не може нею скористатися і тут вже в Канаді разом зі мною онлайн все зробити через портал
-
Я видалила повідомлення, тому що цей список перекриває половину чату. Достатьно написати дату, яку отримує аор на даний момент. Дякую.
-
бо їм треба отримати візу іміграційну, з нею вони приїжджають до Канади ті підтверджують, що вони в Канаді.
-
Вітаю,які числа січня отримують AOR?дякую
-
Бо є закони. По закону Ви можете отримати ПР тільки на території Канади.
-
Дякую
-
В шоці, що так прискіпливо ставляться до місцезнаходження аплікантів на момент подачі 🤨
-
Добрый день всем🥰 У меня вопрос такой, у кого закончиваетсья паспорт на 2026 , а сделать новый или продлевать невазможно( уже проверили((( ) Есть у когото такая ситуация? Как остотсья здесь без пасаорта и что делать 🤯
-
Добрый день всем🥰 У меня вопрос такой, у кого закончиваетсья паспорт на 2026 , а сделать новый или продлевать невазможно( уже проверили((( ) Есть у когото такая ситуация? Как остотсья здесь без пасаорта и что делать 🤯 Еше не год как мы здесь с мужем …
-
Підкажіть будь ласка де можна отримати інформацію про дати, коли буде дипломатична пошта до Торонто. Уже 2 місяці як паспорт виготовлений, але не доставлений.
-
Добрий день.Ви писали що при вступі вимагали стаді перміт в дитини.А ворк перміт батьків не проходить,щоб вчитися за місцевими цінами?
-
Підкажіть, будь ласка, куди приходить AOR на імейл чи на портал, де сабмітили аплікацію?
-
Скоріш за все.
-
Українцям, чиї родині живуть в НЗ і мають статус, можуть номінувати & спонсорувати. І процедура довга і бюрократична
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якщо втратив work permit, якщо заплатити 35баксів і отримати дублікат. Скільки це займе часу? Просто залишився без роботи і без work permit в паперовій формі.
12 Jan 2024, 17:45
297720/446538
2 minutes ago