PR CUAET
-
Благодаря Юльяне сегодня получили 2 человека AOR . Письмо министру иммиграции было отправлено во вторник 22 октября 2024 года . Огромное ей спасибо за помощь украинцам 🙏
-
Так, прийняли сьогодні тих хто прилетів з інших провінцій. Інших хто з Альберти перезаписали на інші дати. Але прийняли тільки після всіх інших у кого в аккаунті так і залишився їх апойтмент.
-
Тобто чи можу я і діти на підставі цього отримати у вересні новий ворк перміт?
-
Перші 3-річні перміти закінчуються навесні 2025. Якщо продовжити можна до весни 2028 (звісно, за умови наявного паспорта), то від зараз у них ще є приблизно 3.5 роки.
-
Насправді я не чув, щоб консервативна партія що казала про зниження потоків імміграції. Лише що я чув, лак це те, що у Полієва у всьому винен Трюдо
-
Ці квоти щорічні, але що комусь портали не дають ізза цього?
-
Будь ласка і мені. Дякую 🙏
-
Чи можна подаватись на провінційну/федеральну програму одночасно маючи подану аплікацію на гуманітарну?
-
Я про свою не узнавала например. Я понятия не имею видят ли ее в системе. Жду свою очередь
-
Читайте внимательно не только пропущенные но и которые не видно в Системе
-
С сайта
-
23.10 отримано 4 картки
-
Ну.. вот эти 22 заявки и получат AOR в ближайший месяц. Реально пропущенных из них 14
-
Так
-
Будите руководить созданием письма и общего файла и у вас всё выйдет. Только недельку поспать не прийдется как я чтобы людям помочь
-
Окей, дуже дякую за відповіді!
-
Вот, когда меня пропустят, тогда и буду узнавать.
-
Не дадуть
-
Дякую,вам ,що відгукнулися і ця інформація була корисна для мене)
-
Якщо ви отримали новий вп . Спочатку потрібно оновити сін номер в Service Canada онлайн або прийти в їхній офіс. www.canada.ca/en/employment-social-development/services/my-account.html Потім оновити вп і сін в банку, на роботі, health insurance, CRA.
12 Jan 2024, 17:45
297995/434463
38 minutes ago