PR CUAET
-
Я в Канаде пока)
-
Ну тогда вы не соответствуйте требованиям. Так в Польше и оставайтесь .
-
Я в июне месяце поехал в Польшу работать, с тех пор в Украину не возвращался
-
А не підкажете скільки часу на це дається? Можна продовжувати працювати по старому ворк перміт до оновлення даних(декілька днів)
-
Народ а в Нюфаундлені теж знімають бали якщо робив в інші провінції ?
-
Который Глеб с Олесей?
-
Ото понаписували не по темі, дайте знати що по OAR? Які дати останні???
-
Перевіряйте, здається пошта доїхала до Едмонтону нарешті 😍
-
Очень надеюсь и очень желаю, чтобы ВСЕ УЧАСТНИКИ этого письма в ближайшие дни получили только положительные ответы на свои просьбы в решении проблем с апликациями🙏❤️🇺🇦
-
Скорее всего у Вас природой просто не заложено состояние сознания при котором имеется способность личности осознавать, охватывать содержание, смысл и значение чего-либо. Именно поэтому Вы и не способны понимать😏😔.
-
Ваше питання написано так, що зрозуміти його неможливо, потрібно здогадуватися. Вам правильно відповіли про 1095 днів. Порахуйте на калькуляторі онлайн, там все зрозуміло
-
После сегодняшних новостей придется его in the middle of nowhere продавать местным индейцам за полцены
-
Торонто немає оновлень 😞
-
В мене немає 😭
-
Ну все. Всі секрети розкрили 🫠
-
і шукати треба AOR😁, a не OAR
-
C Aлесей))да
-
Є така дивна річ як пошук по чату - тільки не кажіть нікому 🤫
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка ті хто отримав імейл про те що можна перенести інтервʼю на раніше, чи ви їх контактували для цього, чи вони вас рандомно вибрали ?
-
Можна пробувати,знаю багато хто не жив в Україні роками,і приїхали по u4u,і знаю хто був в Україні на час війні і всеодно не впустили в аеропорту,тому все індивідуально
12 Jan 2024, 17:45
298080/467947
11 minutes ago