Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1194914379T Offline
    t1194914379T Offline
    Lyudmyla Savyelova
    wrote on last edited by
    Да я ж уже поправила, где ещё пожалуйста поделитесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Бажано одразу всюди оновити інформацію. Але вп є два дійсні одночасно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286035433T Offline
    t286035433T Offline
    Marina Shevchuk
    wrote on last edited by
    Хтось брав моргедж якщо у основного апліканта куает а в іншого пост градюейшн ворк перміт. Чи дають моргедж таким парам?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ось тут детально розказав youtu.be/M4_JyU3RFr4?si=OZXwaeZkA02GqpvP
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Канада, як і будь-яка інша країна, не має доступу до баз даних України. Вони можуть робити запити, але висновки роблять на базі відповідей. Напр, якщо Ген.консульство видало довідку, яка підтверджує водійський стаж, то це є офіційний документ, який буде прийнятий. Решта історії схожа більше на фентезі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠 В цей важкий час - ми повинні бути РАЗОМ♥️ 🇺🇦 Шановні мешканці Едмонтона 🇨🇦 та прихильники гри в Мафію 🎭 , ми з радістю хочемо повідомити вам про відкриття 🎉клубу Мафії в нашому місті від міжнародної мережі Mafia World Game ⚡️ Mafia Edmonton Game - це не просто клуб, це місце, яке Єднає 🙌 Надихає 💫 Заряджає 🤩 Ми запрошуємо вас на першу гру в Мафію, яка відбудеться: Ресторан: The PARLOUR Дата: 26.10.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Приєднуйтесь до нас та станьте частиною команди Мафії у Едмонтоні!⚡️😈 Зареєструватись можна за посиланням 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Я почитала весь спір і хочу трошки додати від себе що мене дивують такі прямо вдячні люди що Канада дала можливість приїхати… всі приїхали з грошима бо без них ніяк, всі працюють і платять податки бо без того теж ніяк. Тому звісно що є якесь справедливе обурення тим що ще й не надають достатньо кількість можливих отримання pr. Бо далеко не всі отримувачі куает тут планують затриматися. Але… є що є. Допомога інших країн -це допомога, тут ти просто маєш право приїхати. Вижити або ні в конкуренціі з тими в кого є pr, кан досвід і всяке інше. Це не погано і не добре. Це був вибір бо ніхто допомогу і не обіцяв, обіцяли дозволити жити і працювати Проте, хотілося б щоб наші справи розглядалися швидше ( того не буде ) і ми усі могли конкурувати на рівних. Не просити допомогу, а саме працювати. Я працюю і я задоволена бо в мене не було проблем . Я роблю те саме, що вдома, але якщо я не отримаю документи то буде шкода . Але це не буде трагедією
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Вітаю шановна громада.Таке питання.З квітня після отримання екопр, не отримали пр карти.У липні відправив декларацію про те що карти не отримані.Десь через тиждень отримав лише головний аплікант.Інші члени сім'ї так і не отримали по сьогоднішній день.По трекєру вони знаходяться у процесі.Що вже тільки не робив.Писали як від головного апліканта так і від апліканта на пр.Може в когось була така ситуація,та може дати якісь поради.Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Цікаво, чому тихо офіс Ванкувер?? Чи немає хронології ні в кого? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t791045006T Offline
    t791045006T Offline
    Євгенія Піддубна
    wrote on last edited by
    Дякую, бо думала шо попередній анулюється зразу ж
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Питання перенесені в вітку про федеральний етап ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ ❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Все добре так, алеж разрахувались спочатку на отримання ПР, та додатково потрібно сплатити про подовження ВП, дабл пей, в інших програмах, якщо ти подався - всі документи типу ВП, СП тощо зараховуються як продовжені до остаточного рішення по кейсу, таке собі, на мою думку, вибачте - вчюду плати и буде тобі щастя.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t452562186T Offline
    t452562186T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Порадьте будь ласка. Моєму сину 19 років в березні у нього закінчується закордонний паспорт віза і CUAET. Чи можна йому тут виготовити закордонний паспорт. Він є інвалідом з дитинства приїхав сюди зі мною по онкологічній програмі в 22 р. Посвідчення інвалідності було до 18 років. Щоб продовжити потрібно проходити МСЕК в Україні. Зараз після онкології знаходиться ремісії і лікується. Щоб податися на паспорт потрібна довідка з Резерв+ А там вже кілька місяців пише ''потребує уточнення ''. Як робити уточнення без поїздки в ТЦК в Україну? Підкажіть як з цим розібратися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коте
    wrote on last edited by
    Дякую не знав в якій гілці запитувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl Vash
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора. Підскажіть будь-ласка хто знає, яка ситуація по данній программі (для родичів в канаді) Чи вона все-таки закінчилась, чи її продовжили, чи були якісь зміни?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7035612022T Offline
    t7035612022T Offline
    Sam
    wrote on last edited by
    Доброї ночі! Спільното, отримав номінацію від Альберти в кінці травня, подався на Федеральний рівень на початку червня. Вчора отримав запрошення на біометрію. Підкажіть наступне по можливості: 1) які наступні етапи до потенційного отримання пластику PR? 2) Я можу звільнятися з роботи на якій здобув рік досвіду в Канаді чи я маю фізично тут бути до моменту отримання пластику? Наперед вдячний! Доброї ночі!
    1 Reply Last reply
    0
  • t500416589T Offline
    t500416589T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, якщо оферу біля двох років. За цей час зарплата піднімалась двічі. Різниця у балах становить 8 балів, яких не вистачає, чи може бути взята за основу поточна платня на BC PNP тех. Чи приймається лише те, що вказано в офері? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Програма закрита
    1 Reply Last reply
    0
  • t297187002T Offline
    t297187002T Offline
    Olha Yevtushenko
    wrote on last edited by
    Працюєте водієм Uber у Канаді? ⠀ Ось чекліст поширених бізнес-витрат 1. Витрати на автомобіль: паливо, регулярне обслуговування, ремонти, мийка автомо та детейлінг. Амортизація автомобіля 2. Страхування. 3.Ліцензійні та реєстраційні збори: реєстраційні збори за автомобіль, необхідні бізнес-ліцензії або дозволи. 4.Комісійні Uber: комісія, що стягується Uber за кожну поїздку. Витрати на зв'язок: рахунки за мобільні телефони та тарифні плани, додаткові застосунки (навігація, музика). 5.Маркетинг і реклама: візитівки або інші рекламні матеріали (якщо використовуються). Медичні засоби та засоби безпеки: маски, дезінфекційний засіб, мийні засоби, аптечки. 6.Витрати на домашній офіс: частина побутових витрат для ведення бізнесу Uber (інтернет, електроенергія). Бухгалтерські та професійні збори: збори за бухгалтерські послуги або програмне забезпечення, витрати на підготовку податків або консультації. 7.Різні витрати: плати за проїзд, парковки, закуски та напої для себе або пасажирів. Навчання та освіта: витрати на курси, семінари чи навчання, пов’язані з водінням або веденням бізнесу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t500416589T Offline
    t500416589T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    /warn@prcuaet_bot
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.