PR CUAET
-
На 4 роки
-
8 января
-
Message from user Camilla Safr has been removed because this user is in spam list (???)
-
1-бажання 2-255$ 3 на три роки.
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Порадьте будь ласка. Моєму сину 19 років в березні у нього закінчується закордонний паспорт віза і CUAET. Чи можна йому тут виготовити закордонний паспорт. Він є інвалідом з дитинства приїхав сюди зі мною по онкологічній програмі в 22 р. Посвідчення інвалідності було до 18 років. Щоб продовжити потрібно проходити МСЕК в Україні. Зараз після онкології знаходиться ремісії і лікується. Щоб податися на паспорт потрібна довідка з Резерв+ А там вже кілька місяців пише ''потребує уточнення ''. Як робити уточнення без поїздки в ТЦК в Україну? Підкажіть як з цим розібратися
-
Ось тут бачу що наче не має бути проблем. Але не знайшов у своєму оффері взагалі нічого про місце роботи. Чи потрібно мені запросити reference letter де мають обовʼязково вказати місце роботи? Чи просто адреса компанії на letterhead вже достатньо?
-
Тю блин. И чего я не знала?) я троим делала
-
Вам самій треба вирішувати ... Чи треба вам посвідчення групи ,тоді треба їхати ... Часу у вас не багато ... Рішення на 100 вам ніхто не скаже ... Пробуйте в консульство піти і пояснити ,може щось вийде ... Хтось пише до місцевого ТЦК на пошту .
-
В Гатино было 100
-
Зрозуміло, а наскільки швидше якщо ви чули будь ласка? Правильно зрозумів спочатку потрібно ловити слот, а потім на впійману дату їхати? (так само як з українським посольством в Канаді)
-
Ось пишуть що прибуло сьогодні...
-
В Європу не хай їде ,там швидше ...
-
Оттава. Сегодня обновилось
-
Так .. Ви це на сайті можете самі перевірити ,при виборі міста пише скільки днів очікувти ..наприклад на visitor visa - чекати в Європі - 1- 7 днів .. А тут в Канаді пише 800 ...
-
1. Чекати наступних дій від ірсс. 2. Ви маєте виконувати умови номінації до отримання Пр. Рекомендують не звільнятись.
-
Message from user Camilla Safr has been removed because this user is in spam list (???)
-
Да уж, не прикольно Просто, якось ніколи не шукав За буду дивитись, дякую 🤝
-
Вітаю, написали вам
-
Такие вопросы задают не только в школе.
12 Jan 2024, 17:45
298268/470922
2 minutes ago