PR CUAET
-
тому дуже важливо розуміти- оця цифра, що озвучив міністр, що по нашій програмі 18 тис заявок (+ще тисяч 5 в жовтні), це заявок чи загальна кількість людей, які претендують на pr? Бо якщо аплікацій, (а в середньому в аплікації 3 людини), то це десь 80 000 pr для українців лише за цією програмою. Треба Юліані в січні під час нового інтерв'ю з міністром уточнити
-
В мене їх немає. Це інформація на 2022 рік з другого чату, коли діскутували де можна робити комісію. Вибачте. Це бло чи ГАтіно, чи можливо чоловік перейшов до Отави. Але це та локація.
-
Точно маме тоже пришло Получается у кого есть АОР всем пийдёт
-
Так. На емейл
-
Андрей это тебе на эмайл пришло письмо?
-
Тоже самое. Теперь нужно отменить доставку DHL
-
Так мені теж прийшло, AOR ще не маю. Але радує те що можна підкласти до аплікації на стаді перміт це лист!!!)
-
Наскільки я робила в минулому році, то Ви додаєте до річної декларації звіти про сплачені суми на дитячі гуртки, і частину потім повернули, лише після річної декларації.
-
Я в Гатіно їздив здавати іспит та зарееструвати досье в SAAQ )))))
-
Пишет нет. Значит действительно потеряли в системе
-
Хотів вам натякнути, що не зовсім вірно, але прийдеться прямо написати: 1) при продажу нерухомості в Україні сплачується: держмито, ПДФО, збір до ПФ, військовий збір. Ці податки/збори/платежі розподіляються між продавцем та покупцем (згідно закону) 2) деякі транзакції не оподатковуються при виконанні визначених умов 3) деякі категорії громадян мають пільги. Якщо вже ми говоримо про продавця, то продавець має право скористатися пільгою, щоб не сплачувати 1% держмито, якщо він: (а) інвалід 1 чи 2 групи; (б) інвалід Великої Вітчизняної війни (в) постраждалий від наслідків ЧАЕС. Щодо інвестиційної нерухомості - то критеріями є тривалість володіння та кількість транзакцій протягом року (захист від спекуляцій) Ваша думка про те, що продавцю не потрібно сплачувати має бути уточнена цими умовами (бо далеко не кожен підпадає під інвалідність 1-2 групи і тд.)