PR CUAET
-
Я теж щойно отримала такого листа😂
-
Message from user Camilla Safr has been removed because this user is in spam list (???)
-
Мені лист не прийшов((( чомусь
-
Note: та звичайно офіс фірми має бути у Онтаріо
-
Добрий ранок , підкажіть будь ласка, що робити в такій ситуації . Ми вже 2 роки в Канаді доньки відкрили нову візу до липня 2025 року, хоч паспорт дійсний до 2026 року. У грудні буде 18. Ворк Перміт до 2026 . Порадьте, що робити? Влітку плануємо поїхати до Європи, щоб отримати нову ID і зробити новий паспорт, але розумію, що можуть і не впустити назад до Канади її. У сина віза до 2026 року і паспорт також закінчується в тому ж році.
-
Інна (діабет) МРІЯ – ПЛАНШЕТ! Карта Приват – 5457 0825 1720 0593 🗣️"Мене звати Інна Трипадуш. Я з Новоселиці. Мені нещодавно виповнилося 10 років. Я хворію цукровим діабетом з 2-х років і моя мрія щоб його не було, але на жаль, це неможливо. Так як я мріяла про планшет 📲на День народження, то тепер прошу святого Миколая 🎅втілити цю мою маленьку мрію. 📱Гаджет мені буде потрібен для навчання, адже я вже навчаюся в 5 класі, а там багато уроків, також хочу щось дізнаватися цікаве. 🙏Хочу щоб всі дітки були здорові і щасливі, щоб закінчилася війна.» Реквізити: Благодійний Фонд – «Великі серця» 💳карта ПриватБанку - 5457 0825 1720 0593 www.privat24.ua/send/d71b9 💳карта Монобанку - 4441 1144 1852 8988 Монобанка - send.monobank.ua/jar/MT8Zc6S7a Pay Pal – [email protected] 👉призначення платежу – на планшет📱
-
Всім привіт! Сьогодні ми закриваємо тему нашої історії імміграції. Картки отримано!🍾 Update!!! Подача - 28.10.2023 Рішення - 06.09.2024 eCoPR- 02.10.2024 PR card - 23.10.2024 Рівно один рік! Всім дякуємо! Всім пока! 😉 Побачимось в темі Отримання Канадського Паспорту!
-
А когда была подача? И приходили ли вам разрешение письма? При подаче надо было отметить что хотите получать письма от Ircc
-
Доброго дня. Тільки починаю цікавитися цією темою. Мені і дитині потрібні нові паспорти. Чи реально зловити два слоти на один день? Бо нам далеко летіти до посольства. Два рази літати тільки на подачу - дуже затратно. Дякую .
-
Я також отримала лист але вже маю АОR + запит на біо і вже давно сдали біо. Схоже на розсилку (перевіряйте папку скам) Тож схоже що з цим листом можно податись на подовження навіть якщо дата паспорту не дозволяє ? (Паспорт скоро закінчується а новий чекаю вже 6 міс) а новий ворк перміт як раз потрібен терміново
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html якщо не додали вашу аплікація в акаунт то можете це зробити. Також можете зареєструватись у трекері, там можна дивитись, які етапи пройдені ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/applications/details